Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Var mı böyle bu dünya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Evet bi saldırı geldi hemen açıklama yazıyım; Ortalamaya vurduğunda aylık 1 gb'i gecmiyosan Turkcell'de paketsiz takılmak daha mantıklı diye bi hesap yaptım. Belki beni onaylayanlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 birimlerin karistigini umuyorum, paketsiz internet kullanani bar rafaeliden beter eden ayni turkcellden mi bahsediyoruz ? 1 gb icin >10000 tl paketsiz 21-35 tl arasi aylik paketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Bireysel standart internet tarifesi 100mb'i 3tl. Paketsiz derken bunu kastettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 o faturaliymis ama bilmiyordum, fair enough da yine uyelik almiyor musun ? kendiliginden mi dahil ediyor yoksa kullaninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 "Cin Ruhi" said: Bireysel standart internet tarifesi 100mb'i 3tl. Paketsiz derken bunu kastettim. 100mb paketin 3tl. Turkcell Klasik 1GB 9tl http://www.turkcell.com.tr/internet/cepten-internet/klasik-1gb-internet-paketi?place=internet_category Bana 1GB yetmiyor. 2GB paketini aldım. O da 20TL. /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 İstediğin özellikte Background App Refresh adı ile iOs 8de geliyor galiba, tam istediğin değil ama idare edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar