hitler- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Herhangi bir sanatçının örneğin evanescense nin hayatını nerden bulabilirim türk veya yabancı olsun farketmez ama yabancı olursa iyi olur ingilizce ve türkçe hayatı lütfen yardımcı olun cevaplarınızı bekliyorum.. Saygılarımla..
Jester Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 http://lyricz.paticik.com[signature][hline]"To forgive is to suffer" - Chuck Schuldiner -R.I.P.- H.B.E
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 daha aradan bir saat gecmeden sen bir internet mesaj tahtasinda (message board, forum) oldugunu unutmus ve kendini irc kanalinda sanmissin direk sarkes bir bicimde saolun ya demissin daha bir saat gecmemis tekrarliyorum insanlarin hayatlari var, foruma girdikleri zaman bakip cevap yaziyolar, robot degil burdakiler, sen mesaj attigin danda cevap gelecek die bir kaide yok bu basit gercegi ogrenmen icin attim bu postu, sonra Volfied niye bu kadar sert demesin kimse, maksat insanlara adabiyla forum kullanmayi ogretmek[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 www.mp3.com en güsel ve temiz kaynaktır..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Öne çıkan mesajlar