Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Iyi bir laptopim var, buna SSD ekleyerek daha iyi bir hale getirmek istiyorum ama nasil bir SSD almam gerekiyor, isim ve model onerisi var mi arkadaslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 samsung pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 samsung evo da iyi epey butce limitliyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2014 f/p ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Problemim tam olarak su aslinda. Evlendikten sonra kendime ait bir yer ayirmadim, dolayisiyla masaustu kuramiyorum. En azindan laptop alip upgrade etmek daha mantikli diye dusundum. Kullandigim sistemim kisaca su ; Intel Core i7 4700HQ Islemci hizi ; 3.40 GHz NVIDIA GeForce GT 750 2GB 16 GB DDR3 Ram 1TB HDD vs. Bu sisteme SSD ekleyerek gayet masaustu konumuna getirebiliriz diye dusundum. Altina da saglam bir sogutucu almak istedim. Su sogutucu iyi midir, yoksa daha iyisi var midir? Limit 1,000 suan icin sogutucu ve SSD olarak. Almayi dusundugum sogutucu ; Sogutucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2014 Fly said: samsung evo da iyi epey butce limitliyse evo yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Samsung evoda karar mi kildik simdi? :) Peki sogutucu icin? Hangisini derseniz gidip onu alicam ciddi ciddi, konu uzerinde cok bilgili degilim ama sizlere guvenim tam. edit ; hersey oyun icin, daha iyi upgrade durumum var ve hani almisken sunu da al diyeceginiz olursa belirtin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 merak edip baktım, düşündüğün zalman soğutucuda ses kartı ve hoparlör de var. aynı fiyatta olup bu özelliklere sahip olmayanlar daha iyi soğutabilir. ssd olarak samsung evo var bende 2 aydır kullanıyorum memnunum. almadan önce araştırmıştım benchmarklarda falan performansı iyiydi. fiyatı da diğerlerine göre iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 kingston v300 serisi iş yapıyor fark da hissediliyor ama aslında ssd lerin alt-orta seviyesi. 500 tl bandında 240 gb samsung mSata lar şu an gayet iyi seçenek f/p oranıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Donanim haber vb. forum sitelerine de goz attim ve genel olarak herkes Samsung diyor. Kingston urunlerini bildigin mimlemisler, nerede denk geldiysem uzak dur benzeri konularla karsilastim. Buyuk ihtimalle Samsung Pro aliyorum, aldiktan sonraki performans farkini da paylasirim sizlerle. Sogutucuyla ilgili marka/model bilgisi bulamadim. Arastirmaya devam ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 SSD yukarıda söylenildiği gibi Samsung EVO f/p açısından çok iyi. Shaklaban'ın dediği gibi senin verdiğin soğutucuda stereo hoparlörler var. Onlar fiyatı gereksiz yere artırmış. Cooler Master Notepal'ı kullananlar genel olarak memnun. Bir incele istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2014 Ya ben cok anlamıyorum ama bende suanda sandisk 128gb var Alet uçurdu direkt aralarında ne kadar Uç bi fark olabilir ki?ne gerek var yani samsunga gidip 250 vermek yerine sandisk 190 liraya almak varken? yada sandisk 240 gb al 250 300 lira bişeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ciddi anlamda biri aydınlatsın beni. Ha 450 ile yazmış ha 500 ile 50mb için gerçekten 75 100 lira fark vermek normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar