Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SSD Önerisi

Xtreme_Chill

Öne çıkan mesajlar

Problemim tam olarak su aslinda. Evlendikten sonra kendime ait bir yer ayirmadim, dolayisiyla masaustu kuramiyorum. En azindan laptop alip upgrade etmek daha mantikli diye dusundum.

Kullandigim sistemim kisaca su ;

Intel Core i7 4700HQ
Islemci hizi ; 3.40 GHz
NVIDIA GeForce GT 750 2GB
16 GB DDR3 Ram
1TB HDD vs.

Bu sisteme SSD ekleyerek gayet masaustu konumuna getirebiliriz diye dusundum. Altina da saglam bir sogutucu almak istedim.
Su sogutucu iyi midir, yoksa daha iyisi var midir?
Limit 1,000 suan icin sogutucu ve SSD olarak.

Almayi dusundugum sogutucu ;
Sogutucu
Sosyal ağlarda paylaş

merak edip baktım, düşündüğün zalman soğutucuda ses kartı ve hoparlör de var. aynı fiyatta olup bu özelliklere sahip olmayanlar daha iyi soğutabilir.

ssd olarak samsung evo var bende 2 aydır kullanıyorum memnunum. almadan önce araştırmıştım benchmarklarda falan performansı iyiydi. fiyatı da diğerlerine göre iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Donanim haber vb. forum sitelerine de goz attim ve genel olarak herkes Samsung diyor. Kingston urunlerini bildigin mimlemisler, nerede denk geldiysem uzak dur benzeri konularla karsilastim. Buyuk ihtimalle Samsung Pro aliyorum, aldiktan sonraki performans farkini da paylasirim sizlerle.
Sogutucuyla ilgili marka/model bilgisi bulamadim. Arastirmaya devam ediyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben cok anlamıyorum ama bende suanda sandisk 128gb var Alet uçurdu direkt aralarında ne kadar Uç bi fark olabilir ki?ne gerek var yani samsunga gidip 250 vermek yerine sandisk 190 liraya almak varken? yada sandisk 240 gb al 250 300 lira bişeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ciddi anlamda biri aydınlatsın beni. Ha 450 ile yazmış ha 500 ile 50mb için gerçekten 75 100 lira fark vermek normal midir?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...