Disappear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 birtek beyaz kaldi anlamadim ondada ne yaapacagimizi [Bu mesaj Disappear tarafından 09 Ocak 2005 04:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 icimde kaldi ya yokmu beyaz odayi bilen aa[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 arkadaşlar bir beyaz bide turuncu kaldı yardım :([signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 orbit kılıklı şeyler var bastıkça yuvarlakların rengi değişiyor falan.. ne yapmam gerekiyo ki acep? uğraşası gelmiyo insanın [Bu mesaj mayfer tarafından 09 Ocak 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yahu fırıldak maviyi nasıl geçiyoruz? altta bir yörüngede dönen siyah daire var ama anlamadım bişey. millet bitiriyor, çok mu öküzüz be:)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bayagı bi olayı kaptım ama turuncuda takıldım simdi.?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sirnaber her odadaki puzzle cozulunce her odadada ayri bir duvarda bir siyah cember donuyor bunlari not aldim gittim beyaz odada en ufaktan en buyuge kadar her duvarda gereken renkleri cikardim ama olmadi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 her renkteki belli bi kenarda ve 3 büyüklükten bi tanesi ya küçük ya orta ya büyük onada dikkat etcen[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinetica Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu sefer ciddiyim yesil amma kastı ya?? biraz daha güzel bir spoiler versek..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yok ya anlamiyorum bana hepsi ortanca gibi gozukuyo bi kirmizi buyuk gozuktu o kadar off[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Lol oyuna bak deli etti beni. Bendede durumlar karışık[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 [spo1=beyaz çözümü] kapatan dalgaya göre: yukarı - kırmızı (orta) sağ alt çaprazın arkası - sarı (büyük) alt -mavi (en küçük) sağ alt çaprazın sağı - turuncu (orta) yada (en büyük) sağ alt çapraz pembe (en küçük) sol alt çapraz -yeşil (en buyuk)[/spo][signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 turuncuyu anlamamdım[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 turuncu hangisi?[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bildiğin turun kırmızı+sarı[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: fastreload, 09 Ocak 2005 23:34 tarihinde demiş ki: bildiğin turun kırmızı+sarı süpersin ya ne var içerde masasında sormuştum[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 wild bitirdim ama senin dediklerin degil yukari ve assasi buyuk diger duvarlar orta diye gitmisti[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 alla alla random mu çıkıyo acaba ilginç .. herneyse yolu biliyonuz yeter :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 random çıkıyor hatta bunu pembe de uydu ve örümcekleri yazmıştım kağıda sonra restart cakınca (deep freeze var) bütün herşey gittit abi baştan başlarken farkettim.O anda oyunu yapan kişiyle akraba olduk zaten.. :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ohh be bitti sonunda yoksa kafayı sıyırcaktım[signature][hline]TheCoder demiş ki: hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar