Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkroom ilginç Flash oyunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
orbit kılıklı şeyler var bastıkça yuvarlakların rengi değişiyor falan.. ne yapmam gerekiyo ki acep?

uğraşası gelmiyo insanın

[Bu mesaj mayfer tarafından 09 Ocak 2005 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sirnaber her odadaki puzzle cozulunce her odadada ayri bir duvarda bir siyah cember donuyor bunlari not aldim gittim beyaz odada en ufaktan en buyuge kadar her duvarda gereken renkleri cikardim ama olmadi?[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
[spo1=beyaz çözümü]
kapatan dalgaya göre:
yukarı - kırmızı (orta)
sağ alt çaprazın arkası - sarı (büyük)
alt -mavi (en küçük)
sağ alt çaprazın sağı - turuncu (orta) yada (en büyük)
sağ alt çapraz pembe (en küçük)
sol alt çapraz -yeşil (en buyuk)[/spo][signature][hline]Boo
Mesaj tarihi:
turuncuyu anlamamdım[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
bildiğin turun kırmızı+sarı[signature][hline]TheCoder demiş ki:
hocam sen güvenliği kıracaksın sen overlock için gerekli yazılımı hazırlayacaksın sen donanımın sınırlarına göre chipset ayarı vereceksin sende page scripti yaz..

Mesaj tarihi:
random çıkıyor hatta bunu pembe de uydu ve örümcekleri yazmıştım kağıda sonra restart cakınca (deep freeze var)
bütün herşey gittit abi baştan başlarken farkettim.O anda oyunu yapan kişiyle akraba olduk zaten.. :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
ohh be bitti sonunda yoksa kafayı sıyırcaktım[signature][hline]TheCoder demiş ki:

• Yeni Oluştur...