Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik WOD CD key - Yurtdisindan

xroads

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Konuyla ilgili buranin disinda birkac siteye daha baslik actim. Polonya'da yasiyorum ve burada birkac site zaman zaman sadece CD WOD CD key getiriyor. Adamlarin sitesinde dunden itibaren (sayisini bilmiyorum) WOD eu cd key var.
7/24 mail ile ulastiriyorlar ve fiyati 130tl civarina geliyor. Turkiye'de gordugum kadariyla posterli erken satis kutulari 169tl den gidiyor. Buradada ARAL farkini konusturarak gene oyunculara ciddi kazik atma politikasini gostermis.
Uzun lafin kisasi bu isi yapiyorum cunku satin aldigim sitede puan sistemi var burada puan topluyorum. Kar amaci ufakta olsa guduyorum, ne olur ne olmaz kur farki var cunku aldigim oyunu zloty ile aliyorum. Ilgilenen arkadaslar bana ulasabilirlerse yardimci olmaya calisirim.
Bu arada inanin 130tl nizde degilim, fiyat cok abarti geldi lanet ettim ARAL a. Betadan beri oynayan biri olarak artik goldla keylerimi aliyorum, 170tl + aylik odeme blizzard abartmis durumda isi.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabiki isterseniz gidip alabilirsiniz :) Site tamamen lehce dilinde olup anlasilmasi gayet zordur. Ek olarak Polonya'da gittigidiyor tarzi sitelerde bile kredi karti kullanimina izin verilmez (devlet politikasi) bu yuzden polonyada bir banka hesabinizin olmasi sarttir sizi otomatik olarak banka sitesine aktararak odeme yapmanizi saglar. Bu durumda TR de yasayan bir vatandas icin alimi imkansiz hale getirir. Soyledigim gibi inanin kar amaci gudmuyorum. Tamamen ARAL a ve bu kadar vergi koyan kimvarsa lanet okuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

xroads said:

Tabiki isterseniz gidip alabilirsiniz :) Site tamamen lehce dilinde olup anlasilmasi gayet zordur. Ek olarak Polonya'da gittigidiyor tarzi sitelerde bile kredi karti kullanimina izin verilmez (devlet politikasi) bu yuzden polonyada bir banka hesabinizin olmasi sarttir sizi otomatik olarak banka sitesine aktararak odeme yapmanizi saglar. Bu durumda TR de yasayan bir vatandas icin alimi imkansiz hale getirir. Soyledigim gibi inanin kar amaci gudmuyorum. Tamamen ARAL a ve bu kadar vergi koyan kimvarsa lanet okuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulke polonya Zikko. 2 sene once yuksek lisans icin geldim, okul bitti burada calisiyorum. Bu ulkede gold cok pahali (1k=2.5tl) ancak bu tarz seyler cok ucuz. Simdi bakiyorum WOD collector's un preorderi 200tl civari trde posterli paket 170tl. Ayip ama yani. Panda ve cataninda collectorslari vardi isteyen olursa. TR ye geliyorum 3-5 ayda bir istanbulda yasiyorum. En gec aralik-ocak gibi tekrar gelirim kutuyuda teslim ederim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Gonderdiginiz link te on siparis yaziyor. Bunun disinda herhangi bir farki yok. Fiyat gayet uygunmus acikcasi. Buradanda alinabilir :) Ben kar amaci gudmuyorum sadece alicilar ARAL haricinde baska taraflara yonelebilirler. Birkac sitede 169tl verip o gereksiz kutuyu alanlari gordum cunku.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...