knights Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Slm arkadaşlar ben ASSASİN açmak istiyorum HUMAN olarak şimdi sorum assasin olmak için LVL 10 da morodonda Kunabarla mı gideceğiz yoksa asgada ki ablayamı daha önce bu soruyu sormuştuk http://forum.paticik.com/view.php?id=98034 ama geyik olmuş bişey anlamadım bi zaamet yardım pls.......... :)
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Öncelikle böyle konu baslıgı olmaz,karsında hayvan yok,düzgün yazsanda anlardık. 2.si lvlin kac? sen lvl 10 altısın ve nasıl assasian olcam diyemi soruyorsun yoksa lvlin yuksekte tittle da assasianmı yazsın diyorsun?
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 lvl 10 olunca captain e gidicen ondan sonra assasin skillerine verekrek olucaksında topic mukemmel ayrıca belirtmek istedim [Bu mesaj grelynx tarafından 10 Ocak 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir]
knights Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Arkadaşlar ben dedim yeni bir char açacağım ve bunu assasin yapmak istiyorum yani yeni olcak ama adam kakltıkça elinde yay var yani asgadaki ablayamı gidilecek lvl 10 da yoksa kunabarlamı gidilecek YANİ KISACA ADAM ASSASİN OLARAK KALKMASI İÇİN NE YAPCAM :)
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 rogue olarak açcaksın kunabarl a lvl 10 da gidiceksin archer assasin explore diye 3 cesit skill cıkacak assasin e vericeksin hepsini levelın 21 ise mesela assasin skill i 21 i gecemez o artan skilleri explore vericeksin karakterın nasıl gozuktugunu bo$ver sen assasin sin yani bow lu olması farketmez[signature][hline]rage is the only freedom left me... -gre lynx
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Grelynx in dedigi gibi,elinde her zaman bow gözükür.Sadece set görüntüsü değişir.
Öne çıkan mesajlar