DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Bunlari takip eden, yatirim yapan varsa aramizda bir iki ufak bilgi konumuz olsun. Benim merak ettiklerim bizdeki belli basli guvenilir hisselere denk neler vardir soyle kenarda duran para degerini korusun diye alinabilecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Benim Portföyüm var hem yurtdışı hem yurtiçi Aslında çok var ama Şuan için Paranı yatırabileceğin APPLE var %10 üstü bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Editor sen de ne yok ki kardeşim kim tutar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 alisan bir ara yatirim yapmayi planliyordu apple e.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Bazı ekonomistler ABD borsaları dahil bütün borsalarda balon mevcut yakında patlar gibisinden laflar ediyorlar. Giriceksen dikkatli ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 2 said: Benim Portföyüm var hem yurtdışı hem yurtiçi Aslında çok var ama Şuan için Paranı yatırabileceğin APPLE var %10 üstü bekliyorum ne kadarlık hissen var apple dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Remus said: Bazı ekonomistler ABD borsaları dahil bütün borsalarda balon mevcut yakında patlar gibisinden laflar ediyorlar. Giriceksen dikkatli ol. Pek patlamalı bi balon yok şuan için uzun vadeden kaçınsın ama şuan balon gayet güzel şişiyor ... Yok be pontiim ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Merhaba. Yurtdışı borsalarında işlem yapabilme olayını biraz açıklayabilcek birisi var mı ? ne şekilde yaparız aracı falan olayları ? bireysel olarak yapabiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Çin borsasına girseydik heralde köşeyi dönmüştük:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar