Aramis Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 yapiyoruz elbette yapilmassa zaten o isin ne zevki kalir ne birseyi.Ama arada ucurumlar yoksa bole tepkiler vermek bana yalnis geliyor.Ornegin 1 milyonluk seyi sen 100 milyona satmaya kalkarsa sonuna kadar katiliyorum ama 30 40 milyon kar amacli birseyse yorum yapmamak lazim diye dusunuyorum.Ornegin seninde bildigin gibi monitor satiyodum kendi cikari icin fiyata yorum yapti arkadasin teki.Halbuki ben 150 diyince millet sen salakmisin felan diyodu :) neyse bende katiliyorum forumlar fikirlerimizi belirtmek icindir.Ama pazar alanlarinda biraz daha dikkatli yorumlar yapmak lazim sonucta isin icinde maddiyat giriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciguli Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Gereksiz gereksiz muhabbetler.Alacak adam bir bilgidiği varki zaten alacak.Vay efendim ben milletin kazıklanmasına göz yumamam filan diyorsan(adam kimseyi kazıklamıyor sadec aldıgı ve sattacagı fiyatı yazıyor) sen git zabıta memuru yada müdürü ol ozaman sokaklarda kazık yiyen daha çok kişiyi kurtarırsın...[signature][hline]Ciguli Kibritci | Merchenary Guinevere Xaline | Necromancer Guinevere Memati WolfsValley | Scout Guinevere Xaline WolfsValley | Enchanter Lancelot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 seni kim gönderdi buraya :P[signature][hline]i love this game! youth only zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar