Arnis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Norak nereden siparis verdin CE'yi?[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bende onu merak ettim nerden sipariş verecen CE yi ?[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 En Fİnal Beta 10 a beklerim herkesi, gayet güzel server giriş sırasıda yok. Niye giriş sırası bekleyeyim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Kardeşlerim biriniz bu kardeşinize yardım edemezmi yahu cd key yok nerden bulurum yada bi key yazın bi 2 harf değiştirip atıyım.Lütfen yardım...[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 daha önce de yazmıştım ya neyse :p www.spiele-ab-18.de/spiele_ab_18.asp aha burdan verdim, 2 ay felan oldu gerçi ben sipariş vereli, ellerinde kalmamıştır bence. adamlar DE bide UK oyunları da satıyorlar üstüne sanırım US versiyonları da satıyorlar eheh. bide site almanca :pp[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Norak, 10 Ocak 2005 18:47 tarihinde demiş ki: daha önce de yazmıştım ya neyse :p www.spiele-ab-18.de/spiele_ab_18.asp aha burdan verdim, 2 ay felan oldu gerçi ben sipariş vereli, ellerinde kalmamıştır bence. adamlar DE bide UK oyunları da satıyorlar üstüne sanırım US versiyonları da satıyorlar eheh. bide site almanca :pp Sağol link için sanırım hala satışta bir problem yok 28.01.2005 yazıyor.[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar