Arnis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Norak nereden siparis verdin CE'yi?[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ...
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bende onu merak ettim nerden sipariş verecen CE yi ?[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT
Jezz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 En Fİnal Beta 10 a beklerim herkesi, gayet güzel server giriş sırasıda yok. Niye giriş sırası bekleyeyim ki :)
_Rion_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Kardeşlerim biriniz bu kardeşinize yardım edemezmi yahu cd key yok nerden bulurum yada bi key yazın bi 2 harf değiştirip atıyım.Lütfen yardım...[signature][hline]Old Kingdom...
Norak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 daha önce de yazmıştım ya neyse :p www.spiele-ab-18.de/spiele_ab_18.asp aha burdan verdim, 2 ay felan oldu gerçi ben sipariş vereli, ellerinde kalmamıştır bence. adamlar DE bide UK oyunları da satıyorlar üstüne sanırım US versiyonları da satıyorlar eheh. bide site almanca :pp[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Arnis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Norak, 10 Ocak 2005 18:47 tarihinde demiş ki: daha önce de yazmıştım ya neyse :p www.spiele-ab-18.de/spiele_ab_18.asp aha burdan verdim, 2 ay felan oldu gerçi ben sipariş vereli, ellerinde kalmamıştır bence. adamlar DE bide UK oyunları da satıyorlar üstüne sanırım US versiyonları da satıyorlar eheh. bide site almanca :pp Sağol link için sanırım hala satışta bir problem yok 28.01.2005 yazıyor.[signature][hline]Küçük insanların büyük gölgeleri oluyorsa orada güneş batıyor demektir ...
Öne çıkan mesajlar