rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bu ne diyor abi cozemedim o gunde bişiler diordu :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 HEhe ara sıra eser ona:D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Beyler asıl komediyi kacırdınız,ss alamadım valla. Rock la cz ye gittik,ben priestle girdim onda assasian var,beast kesıyoruz,o kesiyor ben heallıyorum arkasından. O arada orclar geldi,bana daldılar,ben kendımı ha gayret healliyorum bizim rock gormedıgı ıcın arkası donuk sekilde beast kesmeye devam ediyo,20 sn falan kendımı healledım,en son ben ölürken,bizim akıllı hala arkası dönük beast kesiyodu :D ahauahaja.Tabi arkamdan oda town oldu :lol: Nası alamadım ss ya.
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Abi valla böylesahneler kaçmaz kaçırmayın:D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Öne çıkan mesajlar