Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Buzkirpisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bırak peypırı meypırı
tek koyuşumla alırım sürüsünü =Pp :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Euphrates21, 10 Ocak 2005 16:17 tarihinde demiş ki:
Evet okuyup rogueler olacak benim kirpim :D Sahnede mageler gibi göbek atmicak :D

Öhööööömmm. Ayıp oluyoooooo.. :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Mesaj tarihi:
said:
xx2xx, 10 Ocak 2005 16:21 tarihinde demiş ki:
kirpi bırak sen rouge falan zati herkes switftini kendi atıyo artık :)

Yılın en doğru lafı... :-)[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Mesaj tarihi:
Valla ben o soruyu çözerimde çözdükten sonra bidaha buraya gelirmiyim onu bilmiyorum :D[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer:
Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
Mesaj tarihi:
ehehe ben +4 yapmaya çalışırken yay patladığında 1m zarar ettim elde var 0 :D[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer:
Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
Mesaj tarihi:
bunla dalga geçilirse beni adamdan saymamaları lazım =P[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 10 Ocak 2005 15:59 tarihinde demiş ki:
he ya k o forumlaına bakan kaç kişi varkı maximum 20 kişi :D
sınıf arkadası gibisiniz

bütün izmire haber verip geliyom.. ReziLler Zuahhah

Hahahaha ah udauushfasas

çinliler de :D = hahahaaha[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum)
nck = Zebani
  • Yeni Oluştur...