Moscaltar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Artık us cd keylerini hiç oynamadıysak usde yada siparişimiz yeni geldiyse eu ya transfeer edemiycekmiyiz ben wow-eu sitesinde bulamadım eski linkde error veriyo kaldırdılar heralde bu olayı? Birkaç arkadas da bu olayın kalktıgını yazmıslar bilen arkadaslar mesaj atarlarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Arkım da yeni getirtti us den wow u ama convert sayfası kapandığı için çeviremedi cdkeyini.Bende cumartesi gecesi mail gönderdim blizzard bu konu hakkında da ellerine ulastığına eminim ama hala bir cvp yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 abi hangi email adreslerine gonderdın? benım oyunun cıktıgı andan berı butun maillarım geri dondu[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 http://en.wow-europe.com/support/webform/webform.aspx linkindeki formu doldurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moscaltar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Sonuc olarak şimdi us cd keyini convert edemiycekmiyiz yada daha sonra tekrar acılcak mı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: dwight, 10 Ocak 2005 15:41 tarihinde demiş ki: http://en.wow-europe.com/support/webform/webform.aspx linkindeki formu doldurdum. defalarca doldurdum ben orayı ve hepsi delaylandi[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 bence betadan sonra döndürmeye felan gerek kalmicak isteyen istedigine girecek.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 oyle bir durum varsa ben usde oynamaya basliyim (bende ayni durumdan can cekisiyorumda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moscaltar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Bende eger oynayamıycaksak eu da us e baglancam cünkü blizzard ında bi acıklaması yok galiba bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: CriZz, 10 Ocak 2005 15:58 tarihinde demiş ki: bence betadan sonra döndürmeye felan gerek kalmicak isteyen istedigine girecek. Ağzından bal damlıyo kardeş valla insallah öyle olsunda ben final betadan falan ümidi kestim kesecem zaten bari eu ya başlıyabilsek vaktinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 ama mantikli dusununce boyle 1 seyin olamayacagini anladim :) cunku fiyatlari bile farkli ve forumlarina bile girilmiyo kusura bakmayin :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 zaten blizzard acıkladı eu serverları acıldıktan belırlı bir zaman sonra us eu geçişleri olucak ama bu 1-2 yada 3 ay sonrada olabılır ama olucak[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moscaltar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 cok saçma olur 1 -2 ay sonra olması biz şimdi oyunu almışız oynamadan belki 1 -2 ay sonra convert ederler diye oynamıyıp bekliycekmiyiz adamlar bir işi tam yapamadı su oyun çıktıgından beri bari bişey yapıyosun 3 gün sonra bu olay kapancak de bizde almayalım us versiyonunu pre order yapalım hiç açıklama yok haber verme yok akıllarına ne eserse öyle davranıyolar böyle giderse bende bi everquest 2 alıp onu oynuycam pvp falan yok ama en azından adamlar düzgün çalışıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 blizzardda cumartesi aksamı bu konu hakkında soru sormustum cevabı geldi.Şöyle ki; Hello, The webpage will be up and running soon again. When buying a US version you will not get a key for the Final Beta, but you are welcome to apple for a key through over website which will be possible soon. Please watch our website for further updates: http://en.wow-europe.com/ Best regards Blizzard Europe Entertainment B.Mejdahl Technical Support www.wow-europe.com If you reply, please include all previous text and files related to this e-mail. -----Original Message----- From: [email protected] [email protected] To: Sent: 1/8/2005 10:56:34 PM Subject: EN Otherconverting us cd to eu Date :1/8/2005 9:56:34 PM Last Name: tuncel First Name: tugberk Account: Character: Realm: ------------------------------------------------------------------------ ----- Configuration OS: winXP CPU: 1.6GHz Memory: 512 Video: NvidiaGeForce4MX440 Sound: CreativeLabsSoundBlasterLiveValue ------------------------------------------------------------------------ ----- Description: Hi, You closed form at http://www.wow-europe.com/en/Wowsegform/webform.aspx link that using for convert us cd key to eu.I want to learn that will you activate this form converting us cd key to eu continuing days?I will buy WoW us version in nowadays.When i buy us version may i play at final beta or have to i wait real eu server? Thanks. En kısa zamanda link acılcak die ama soon kelimesine dikkatinizi çekerim her halükarda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar