raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 2 mailda geldi aynen EU icin. signup yapmaya calıstıgımda keyin hatalı dıor. buyuk ihtimalle bizi ikinci wave attılar :-([signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Revenant, 09 Ocak 2005 03:42 tarihinde demiş ki: Onu bunu biraktim Downloader zaten EU version WoW'u cekemiyo bi turlu..Downloader ve torrent harici bir siteden cekecek yer bilen varmi? [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ooooooooofffffffffffff!!! gideyim yatayım bari o zaman.. 2. aşaması da bi 10 gün alır bunların zaten, gg.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben us den eu ya convert etmiştim. şimdi sorunsuz şekilde açtım acc.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Revenant, 09 Ocak 2005 03:56 tarihinde demiş ki: said: Revenant, 09 Ocak 2005 03:42 tarihinde demiş ki: Onu bunu biraktim Downloader zaten EU version WoW'u cekemiyo bi turlu..Downloader ve torrent harici bir siteden cekecek yer bilen varmi? azureusla denedınmı.. walla bende gıdıp yatcam sanırsam offff[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 oha bi dakka o zaman, ben denememiştim korkudan bi deneyeyim.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 şu wowun us betası fb si derken yaşlanmaya başladım[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Rinen, 09 Ocak 2005 03:58 tarihinde demiş ki: ben us den eu ya convert etmiştim. şimdi sorunsuz şekilde açtım acc. nassı ya? eminmisin?[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ya canım çekti feci[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 evet eminim açtım;[signature][hline]Anatolian Sunrise>join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Elufulec seninki acıldımı abi? ya allam bendeki sorun ne o zaman?[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya açmaya tırsıyorum, resimler açılmıyor tam sitenin, siteyi daha yeni yaptılar.. resetlenirse falan.. sonra daha önce açtınız account falan derlerse.. off.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben keyi yazmaya tırsıyorum ödleğim işte..[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 benımkini kabul etmıo walla[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Benimkinide etmiyor invalid diyor.Form'u doldurdum falan ama hala 2. mail gelmedi bana. Neyse zaten elimde su an EU WoW client yok Downloader sagolsun Firewall'u ayarlamama ragmen firewall var deyip abuk subuk bir sekilde cekiyor.. Ya birinden cd alicaz yada netten bi yerde bulursak download edicez Torrent'lere pek isinamadim Azureus dedigin o olsa gerek sanirim?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben mail atem bi blizze[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 açtım accountu !!!!!![signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hehe tebrik darısı başıma[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 e ben de US convert yapmıştım açtım, sizde niye sorun çıktı ki? 2. mail geldi size de demi ?[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Gelmedi iste 2. mail halen.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Rinen hangi servera giriyoruz şimdi login oldum ben ?[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya bende ne sorun varya cıldırcam ya. mail attım blize[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 en final beta 6 (pvp) geldi bana ona dalalım direk[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer [Bu mesaj Rinen tarafından 09 Ocak 2005 04:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ya bişi soracam, client falan bulduk, bir ara unofficial serverlar varmış zırt pırt döken arkadaş oyunu denemek istiyo da, öyle bi bilgin var mı unofficial server tarzı? Acilk cevap alırsam sevinirim[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 3 tane ingilizce pvp serverı var 5-6-7 diye.. bi tane de numarasız var.. biz 6'ya girdik haber vereyim de..[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar