dwight Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Step 3 e geçtim ve gene forbidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Açıldı evet. Ve evet key istiyor. Deli oldum şimdi ben. Hem CB cı olup, hem de oyunu almış olup o keyle acc açıcaklar bu zavallı WoW hastasına bir iyilik yapabilir mi CB accountunu vererek =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Yok abi US cd-key verdim form doldurmustum invalid dedi US icin calisiyor. 2. Mailin gelmesi lazim sanirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 dwight şimdilik kasma bence önceden girmiştin der birşey der patlar elinde cdkey :P[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 benım us-eu converted keyde invalid dedi ama.[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bence bekleyin biraz. çok yüklenme yüzünden acc açarken sorun olabilir. şimdilik bununla yetinin :)[signature][hline]Anatolian Sunrise>join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Açtım acc haha :) Türkiyenin ilk acc açanıyım fln dermişim :P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Revenant, 09 Ocak 2005 03:28 tarihinde demiş ki: Yok abi US cd-key verdim form doldurmustum invalid dedi US icin calisiyor. 2. Mailin gelmesi lazim sanirim. Allam step 3 de takılmamıs olsaydım bende görseydim keske belki yanlıs yazmısındır keyini böle umuyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 cb ci ve euya ayrıyeten girebilecek varsa bende bir yardım isterim : )[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: dwight, 09 Ocak 2005 03:29 tarihinde demiş ki: said: Revenant, 09 Ocak 2005 03:28 tarihinde demiş ki: Yok abi US cd-key verdim form doldurmustum invalid dedi US icin calisiyor. 2. Mailin gelmesi lazim sanirim. Allam step 3 de takılmamıs olsaydım bende görseydim keske belki yanlıs yazmısındır keyini böle umuyorum:( benkeyi kontrol ettim kendımınınkını doruydu ama sayfanın gıdıp gelmesi ile de alakalıolabilir belkide[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bu arada türkiye -türkei diye geçiyor[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bidaha denedım yıne invalid sanırsma biz us-eu cevirimi yapanlar beklicez? us-eu cevırıpte acc acabilen varmı?[signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 :)[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish MannerÜberim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ınvalid dio ve mail fln yok gelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: dwight, 09 Ocak 2005 03:37 tarihinde demiş ki: ınvalid dio ve mail fln yok gelen Aynen..[signature][hline] [Bu mesaj Revenant tarafından 09 Ocak 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 offf :([signature][hline]Da Site Da Blog Ölmeyi bayılmak mı zannediyorsunuz siz Alliance? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 us open beta da herkasin yazıp girdiği key neydi onu deneyelim[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 alakası yok. Valid beta keyle girebiliyorsunuz sadece...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 şu an 3 server aktif. bizi izlemeye devam ediniz :)[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Onu bunu biraktim Downloader zaten EU version WoW'u cekemiyo bi turlu..Downloader ve torrent harici bir siteden cekecek yer bilen varmi?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Rinen, 09 Ocak 2005 03:41 tarihinde demiş ki: şu an 3 server aktif. bizi izlemeye devam ediniz :) Ben olsam bu yemek boğazımdan geçmezdi:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Rinen key'i yaz önce sen sonra ben yazcam :D[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 eheh deneme tahtasımıyım olum ben :P[signature][hline]<Anatolian Sunrise> join today, live longer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya bana 2 mail de gelmişti us convert için.. deneyenler de öyle miydi?[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Şu an için us/enu çevirtenlerinki açılmıyor.. Merak etmeyin yani :) Kişisel bir sorununuz yok..[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 09 Ocak 2005 03:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar