fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya oyun bir gelsin tam karar vermedim daha nerde açcama ama buyuk ihtimal alb açcam daha çok turk var die çunku yardım gerekcek baya çok az bilgim var oyun hakkında i de grup flm kuruo orda yeni başlayanlar o yuzden...[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 eğer ki hibernia ya gelecek olursan bende elimden gelen yardımı yaparım ki ben yeni karakter actım onu kasıcam. :)[hline]Excalibur/Hibernia Sartre LvL 39 Eldrich Kant nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hm onu düşünürüm sonuçta zevk almak onemli olan oyundan ilal turklerle oynayacam die bişi yok yardım meselesi de çok onemli bişi tabiki... neyse hele bi şu yun gelse 4 gun oldu hala gelmedi çok mu sabırsızım ne?[hline]Anarchy owns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Fazla sabırsızsın hehe[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 vallaha soleyeyim ben hibernia dan su anda cok memnunum albionu bilmiyorum ama tekrarlıyorum gelirsen yardımımızı esirgemeyiz :)[hline]Excalibur/Hibernia Sartre LvL 40 Eldrich yakinda 50 gorurseniz hic sasirmayin :) Kant nightshade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gliraniel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 www.gamestop.com burasi vardi , fakat hala TR ye yolluyor mu bilmiyorum , saglamdir oneririm.[hline]Gliraniel "The Hun" lvl 38 Avalonian Ice Wizard on US Server "Kay" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar