Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Defensive said: Arkadaşlar egzos alıcam. Kawazaki ninja 250 R var. Orjinal egzos üzerinde. Şu videodan https://www.youtube.com/watch?v=6NQpv7AAAqc gaz oldum. Bu videoda Yoshimura R-55 Slip-On Egzoz var. ben şöyle birşey alsam ne kadar tatmin olurum. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-yoshimura-egzos-176301684/detay Yorumlarınız gerçekten önemli. Teşekkürler. Cevabınızı heyecanla bekliyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 eski bir motorcu olarak söylüyorum, iyi ses almak istiyorsanız yamaha veya honda varsa akropoviç kawasaki veya suzuki varsa yoshimura the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Aga bende 250 cc bi racing kullanıyorum.Gerçi 250 racingden birşey beklemek tam bir fiyasko.Tek silindir makinadan ses için performans beklemek çok komik geliyor bana.Herşeyinorjinali iyidir .Bakıyorum bazı arkadaşların taktıkları egsozlar ciddi at kelebek olayına dönüyor hiç yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Kawasaki çift silindir değil mi ? Orjinal egzos çok zayıf geldi bana önemli olan benım begenmem. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Ben tek silindir kullanıyorum .Sen çift silindir kullan ,hangi 1000 tl üstü orjinal egsozla ,hangi sesi yakalayacaksın bi de bana hacit? 250 cc ile bar bur yapsan ne ,bır bır yapsan ne ,gören bilen bilmiyormu hangi pokun lacivertini yaşattığını.Geçiçeksin 4 silindire ,o youtubedeki videolara felan dalma bence vala bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar