[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 10 Ocak 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
gece gece biraz alakasız ama ...
[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 10 Ocak 2005 02:33 tarihinde değiştirilmiştir]
biraz okusan neden pezevenk ve travestinin uymadığını anlayacaksın. bak yazmışım buraya.kaldıki onlar herhangi bir sanayi ve ticaret odası tarafından kabul görmüş meslekler değil. ama tabiki amacın bu değil laf sokucam şunu yapıcam bunu yapıcam diye uğraşıyorsun. piç etme yeter artık![signature][hline]ICQ#85889898kavel, 10 Ocak 2005 02:20 tarihinde demiş ki:
hayır değil fakat oldukça işime yarıyor. bu arada hakim devlet memuru gibi şeyleri yazmasanızda olur. kişinin mesleğinden çok işlettiği dükkanın yaptığı işleri çıkarıyorum.
If you need a host, contact me.
ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon...
Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
Hoca sende biraz terbiyeni takın gece gece millet sana yardımda bulunmak zorunda değil . Adamlar adabıyla neden istediğini sormuşlar demediğin laf kalmamış Ayıp ...[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! |
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
| Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!|
terbiyesizlik yapanı var yapmayanı var. kim ne yazmışsa ona göre yazdım bende. herkes her zaman neşeli olmak zorunda değil. bu meret bana lazım ki soruyorum. manyak mıyım zevk olsun diye çıkarayım? ilk ben yapsam kalkıp bana bunu söylemene hak verirdim muhtemelen ama böyle birşeyde yok ortada.[signature][hline]ICQ#85889898
Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be!
kimse sana yardım etmek zorunda değil,üstüne üstlük bu forumda haklı veya haksız kimseye hakarette edemezsin.sinirliysen,sinirin geçene kadar mesaj yazmazsın olur biter.[signature][hline]shinsetsu desu..
satılık half-life2
satılık half-life2
Öne çıkan mesajlar