Buzi Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Ben parasız kaldıgımda hep goblin kasarım,hem temiz iş hemde proconsul beni seviyo heralde,dun gene parasızdım crystal goblin helmet verdi.Daha oncede 2 kere chitin gob ayaklık. Lamia kesmekle kukry kasılmaz bence,sen abyss falan kas.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 chitin goblin ayaklık duruormu kirpicik.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Normand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 la kukkry cıktı dıscconetc oldum lan bende kı sansın ben a......... tobe ya
Normand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Golem nerde bulsam bı kere duruyodum pc kendılıgınden gıtmıs ama bılmıon nerde olduguu nu
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Alaahım yarabbim! 200 goblin biriktirk arkadaşla FULL PLATE goblin bile çıkmadı!!! Bu adaletmi sorarım sizE![signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Normand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Kutlugda Dusenı Yemek Kanundur :)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Buzkirpisime 2 şerli Chitin goblin cıkıo :D SteelBB nezaman gidecen cafeyee[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Akşama iş teyim daha:/ A.q peder bıraksa hiç gelmicem işe napalım....[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Of Of Deli olacam benim chara atılan ban sürekli ban mıs asla kaldırılmayakcamıs.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 :( Üzgünüm yapılıcak bir şey yok. Sende günde çok online bi adamsın. Yaparsın yine bir şeyler.[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: Wrong, 10 Ocak 2005 11:41 tarihinde demiş ki: bugun aksama kdar yanıt alırsın arkım gelsın.siz bana dagger verın ben sıze neler yaparım neler daha bende ne hıleler var :D 100 m olan varsa hıc kımsenın bulamıycagı program yollıyım satte 500.000 coın verıyor Ben bununla ve benim banka olayıyla ilgili bi başlık açmıştım ama silindi ve uyarı aldım fazla konuşamıom bu konuda. Ama şunu sölim o program bende var. Saatte 500k vermio. Dakikada 500 coin verio. Sende bunun karşılığında programın yapımcısına direkt kullanıcı adını ve şifreni yolluosun. Programı açtığında çıkan GNU varya. Hani kullanıcı adını, şifreni, serveri, char adını filan yazıosun. Altta da login tuşu var hani. İşte onları doldur login'e bas.. Eğer levelin yüksekse ve çalmaya değecek gibiyse 2 gün sonra o charı kullanamazsın. O program yüzünden ares te çok tanınan birinin level 67 master mage charı uçtu... Girip baktığında bankası bomboştu, kıyafetleri ve takıları filan gittiydi... Hack programı anlatmıom sadece uyarımı yapıom. Duyurulur :)[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
Öne çıkan mesajlar