Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa 60lar kafedeki Magic turnuwası

pretoryus

Öne çıkan mesajlar

trade günü geçti ama herkes trade yapmakta özgür nasil olsa
turnuwada kulanicaginiz kartlarin listesini 3 gün içinde (21-14 aralik) 60lar kafeye yada turnuwa ile ilgilenen birisine wermeniz gerekmektedir
aksi taktirde kartlariniz kontrol edilememis olup turnuwaya katiliminiz gerceklesemiycektir
turnuwa pazar gunu saat 12 de basliyacaktir artik kahwalti olayini kafede yapabilirsiniz :_)
herkesin 12ye ceyrek kala kafede olmasi istenmektedir[signature][hline]slay them all
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu nasıl bi cevap ? seni agresif cevap vermeye iten sey nedir ? ben burdan istanbulda oyuncuları koordine edip turnuva duzenliyorum, eger bursadada bir potansiyel varsa size yardımcı olmak form gonderip oyuncuları DCI member yapıp turnuvalarınızı resmi hale getirmek icin sordum.[signature][hline]ICQ: 99038139
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle levent'in mtg mail grubunda organize etmeye çalıştığı olaydan benim haberim var ve bence DCI rating'li turnuvalar yapmak hoş olur, ben katılmak isterim. DCI rating'li turnuvalar yalnızca istanbul için değil, imkan varsa ve organize edilebiliyorsa mtg ilgi duyan herkesin olduğu yerde yapılabilmelidir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bursa da yaptığımız turnuvaya yanlış hatırlamıyorsam 11 kişi katıldı. Anıl mecburen hakemlik yaptı, ki bazı tartışmalı pozisyonlarda gerçekten de hakeme ihtiyaç olacağını gördük.

Her ne kadar organizatör olmasam da ve tüm olaya sonradan katıldıysam da; organizasyona katılanlar adına, organizasyonu yapan, hatta ödüller için cebinden para bile veren Anıl'a teşekkür ediyorum.

Bu arada not: hiç beklemiyordum, sürpriz bir şekilde 3. oldum... :)

[Bu mesaj akinnika tarafından 27 Aralık 2004 22:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pretoryus, 27 Aralık 2004 14:39 tarihinde demiş ki:
bence güsel bir turnuwa oldu ben ilk eslesmede hüzünlü bi sekilde elendim PpPp
kazanan goblin baris oldu tebrik ediyoruz barisi
buarada lig usulu birsey yapalimmi haftasonlari yada pazar gunu mac olsa nasil olur?

bence de turnuva güzeldi.
İlk turda Baris ile eşleşmediğime sevindim :)

Lig usulü bence güzel olabilir ama sürekli aynı oyuncular, aynı destelerle oynarsa nasıl olur acaba? yoksa deste değiştirme imkanı var mı? Bir yerden sonra aynı deste :(
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wizards.com/default.asp?x=mtgcom/satschoolarchive&term=Aether_Vial

Turnuvada bazı oyuncuların destesinde bulunan (her ne kadar turnuva boyunca hiç elime gelmediyse de benim destemde de vardı) Aether Vial kartı hakkında soru/cevaplar (official magic sitesinde), belki banlanması gerekir mi? sorusuna bir cevap olabilir... :? gerçi hiç de öyle görünmüyor... :)

[Bu mesaj akinnika tarafından 27 Aralık 2004 23:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Banlanmaması gerekir bence neden dersen 1 oxidize aşşa alır o kartı ayrıca Oyuna kart indirmek için charge sayısına eşit olması gerekli yaratığın Manacostunun yani banlanması için bi neden yok bence.[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Levent, 27 Aralık 2004 19:55 tarihinde demiş ki:
Abi bu nasıl bi cevap ? seni agresif cevap vermeye iten sey nedir ? ben burdan istanbulda oyuncuları koordine edip turnuva duzenliyorum, eger bursadada bir potansiyel varsa size yardımcı olmak form gonderip oyuncuları DCI member yapıp turnuvalarınızı resmi hale getirmek icin sordum.

bursada potansiyel war hemde 11 12 kisi wardi turnuwada ama ben daha cok olmasini bekliyodum cunku oynamaya daha fazla insan geliyo isi olupta gelemeyenerde oldu...
turnuwalarin resmi hale gelmesi gusel olur obur anila soliyimde okusun forumlari[signature][hline]slay them all
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pretoryus, 28 Aralık 2004 16:01 tarihinde demiş ki:
said:
Levent, 27 Aralık 2004 19:55 tarihinde demiş ki:
Abi bu nasıl bi cevap ? seni agresif cevap vermeye iten sey nedir ? ben burdan istanbulda oyuncuları koordine edip turnuva duzenliyorum, eger bursadada bir potansiyel varsa size yardımcı olmak form gonderip oyuncuları DCI member yapıp turnuvalarınızı resmi hale getirmek icin sordum.

bursada potansiyel war hemde 11 12 kisi wardi turnuwada ama ben daha cok olmasini bekliyodum cunku oynamaya daha fazla insan geliyo isi olupta gelemeyenerde oldu...
turnuwalarin resmi hale gelmesi gusel olur obur anila soliyimde okusun forumlari

mesela ben ;)[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil...
*Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır..
Sosyal ağlarda paylaş

ehe o kart 1 hp lik creatureler *arcbound worker hem modulerlerini tasi hem de 2 kart cek 1 manaya yada bi myr wardi ayni isimde baska bi tanesi oyundaysa turn sonunda digei de geri geliodu oyuna* eh karsindaki daha 10 kart cekmisken sen 30 kart cekiosun
bu arada affinity-moduler decklerinin de baslica problemi ellrindeki kartlarin bitmesidir
1 manaya 2 kart cekmek yada 2 manaya 2 kart cekip bi de ustune moduler eklemek biraz abarti oluyor
eh baska fikri olan varsa yazabilir simdilik bu kadar*eh 30 saat uykusuzluktan sonra anca bu kadarini dusunebildim(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...