pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 MTG ile ilgilenen herkesi 5.12.04 pazar günü kafemizde yapıcağımız toplantıya bekliyoruz, toplantının amacı yapılıcak turnuva ile ilgili, ilgilenenlerin görüş ve düşünceleri kesinlikle dikkate alınıcaktır yer : 60'lar kafe arapşükrü sokağı alt tarafında saat : walahi öğlen 1 den gece 12 ye kadar Turnuva yı düzenlemekte yetkili kişiler olacaktır[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 vlla gerlidim ama zaman yok ztn bnm kartlar coook eski coğu banlanmıştır turnuvada fln olmaz şimdi.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 said: Bonus, 04 Aralık 2004 09:33 tarihinde demiş ki: vlla gerlidim ama zaman yok ztn bnm kartlar coook eski coğu banlanmıştır turnuvada fln olmaz şimdi. sen zaman bulursan gel de kartlarım banlanmıştır diyip gelmemezlik yapma pazar günü herkesin fikirlerini alıcaz turnuwanın şekli şemali belli olucak pzr günü full time ordayız gibi[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 dershaneye kafam girsin o zaman[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 said: Bonus, 04 Aralık 2004 21:26 tarihinde demiş ki: dershaneye kafam girsin o zaman magic'i doruğa ulaştıran laf olsa gerek. süpermiş[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edgewalker Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 12 aralık pazar 60's cafe de trade günü yapılacaktır.. İlgilenelere duyrulur...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 gelebilirm[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2004 60s tradeyye karsıydı ?[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 trade kac tan kaca kadar yapılıcak[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edgewalker Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 13:00 dan 23:00 kadar trade yapabilir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 üzgünüm gelemiyorum:( kacırdımtradeyi tüh ya :( aradığınız kartlar varsa yazın ben ayırayım kartları size ?[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 bugün oradaydım... maalesef yalnızca oynayacağım destemi yanıma almıştım... trade yapamadık... :( aylardır 60's e gidip frp oynuyorum... yan masalarda da magic oynayanları kesip duruyordum... :) ilk defa oyunu benden öğrenmemiş birilerine karşı oynama fırsatım oldu... tabi ki yenildim ama güzeldi... arkadaşlar destemin zayıf yönlerini ve takviye yapılabilecek alternatifler sundular sağ olsunlar... turnuvanın da ertelenmiş olduğunu öğrendim... turnuva gününe kadar destemi adam edip (hatta baştan yaratıp) turnuvaya katılacağım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Kac kişi vardı ?[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Benim masada 3 kişi + yan masada da bir o kadar vardı... gelen giden de oldu... daha başka gelecekler de var dediler, ben erken kaçtım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shivan_dragon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Laaaann!! trade günü yapıonuz ben neden bilemiom anlamadım. Bide aranızda AVATAR OF WOE sahibi biri varmış. Ben 6 7 seneden beri pure black oynuyorum ve o kartı 3 4 seneden beri arıyorum. Trade edebilirim. Karşılığı da dolu dolu olur. zaten beni 60s'a takılanlar bilir. Okaner ben eheh :)[signature][hline]"It can only take place When the struggle between our children has ended Now the Miracle and the Sleeper know that the third is love Love is THE DANCE OF ETERNITY" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: shivan_dragon, 14 Aralık 2004 15:39 tarihinde demiş ki: Laaaann!! trade günü yapıonuz ben neden bilemiom anlamadım. Bide aranızda AVATAR OF WOE sahibi biri varmış. Ben 6 7 seneden beri pure black oynuyorum ve o kartı 3 4 seneden beri arıyorum. Trade edebilirim. Karşılığı da dolu dolu olur. zaten beni 60s'a takılanlar bilir. Okaner ben eheh :) lan sen gitte fir firli yanar dönerli swamp topla sora 1 damage lik corrapt nühahahah[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shivan_dragon Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 vaaayyyy.. demek ööle kim bu kendine güvenen insan..:)) çok iddialı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pretoryus Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 said: shivan_dragon, 15 Aralık 2004 14:53 tarihinde demiş ki: vaaayyyy.. demek ööle kim bu kendine güvenen insan..:)) çok iddialı... görürsün ilerde kih kih[signature][hline]slay them all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 avatar of woe var ama vermem =)[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 said: John_Petrucci, 16 Aralık 2004 05:07 tarihinde demiş ki: avatar of woe var ama vermem =) bende de var... ben de vermem... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Bu arada gördüğüm kadarıyla akşamları da trade trafiği bir hayli yoğunlaşıyor... çok hoş... ben de destemdeki eksiklikleri belirleyip geleceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bende var satarim[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Wicked Nefhir Darv'el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolverine666 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 nabıyonlan anıl yazılanlar düzeldi. aartık okuyabiliyorum. tabii bir sorun var "magic turnuvası elendi" yazmışım yanlışlıkla neyse kendine iyi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bir sonraki turnuvaya bende gelirim. Hoş akinnika ile aynı şirkette çalışıyoruz ama gel görki haber vermedi bana... neyse pazartesi ifadesi alırım ben. Yada dur direkt şimdi telefonda küfür edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinnika Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Sen tutturmuşsun bir UO gidiyorsun... uyan uyan bak başka oyunlar da var... Magic var, hatta Magic'ten bıkanlar Warhammer mi oynasak diyorlar, sen onu da seversin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar