Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bursa 60lar kafedeki Magic turnuwası

pretoryus

Öne çıkan mesajlar

MTG ile ilgilenen herkesi 5.12.04 pazar günü kafemizde yapıcağımız toplantıya bekliyoruz, toplantının amacı yapılıcak turnuva ile ilgili, ilgilenenlerin görüş ve düşünceleri kesinlikle dikkate alınıcaktır
yer : 60'lar kafe arapşükrü sokağı alt tarafında
saat : walahi öğlen 1 den gece 12 ye kadar
Turnuva yı düzenlemekte yetkili kişiler olacaktır[signature][hline]slay them all
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonus, 04 Aralık 2004 09:33 tarihinde demiş ki:
vlla gerlidim ama zaman yok ztn bnm kartlar coook eski coğu banlanmıştır turnuvada fln olmaz şimdi.

sen zaman bulursan gel de kartlarım banlanmıştır diyip gelmemezlik yapma
pazar günü herkesin fikirlerini alıcaz turnuwanın şekli şemali belli olucak pzr günü full time ordayız gibi[signature][hline]slay them all
Sosyal ağlarda paylaş

bugün oradaydım... maalesef yalnızca oynayacağım destemi yanıma almıştım... trade yapamadık... :(

aylardır 60's e gidip frp oynuyorum...
yan masalarda da magic oynayanları kesip duruyordum... :)

ilk defa oyunu benden öğrenmemiş birilerine karşı oynama fırsatım oldu... tabi ki yenildim ama güzeldi...

arkadaşlar destemin zayıf yönlerini ve takviye yapılabilecek
alternatifler sundular sağ olsunlar...

turnuvanın da ertelenmiş olduğunu öğrendim... turnuva gününe kadar destemi adam edip (hatta baştan yaratıp) turnuvaya katılacağım...
Sosyal ağlarda paylaş

Laaaann!! trade günü yapıonuz ben neden bilemiom anlamadım.
Bide aranızda AVATAR OF WOE sahibi biri varmış. Ben 6 7 seneden beri pure black oynuyorum ve o kartı 3 4 seneden beri arıyorum. Trade edebilirim. Karşılığı da dolu dolu olur. zaten beni 60s'a takılanlar bilir. Okaner ben eheh :)[signature][hline]"It can only take place
When the struggle between our children has ended
Now the Miracle and the Sleeper know that the third is love

Love is THE DANCE OF ETERNITY"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shivan_dragon, 14 Aralık 2004 15:39 tarihinde demiş ki:
Laaaann!! trade günü yapıonuz ben neden bilemiom anlamadım.
Bide aranızda AVATAR OF WOE sahibi biri varmış. Ben 6 7 seneden beri pure black oynuyorum ve o kartı 3 4 seneden beri arıyorum. Trade edebilirim. Karşılığı da dolu dolu olur. zaten beni 60s'a takılanlar bilir. Okaner ben eheh :)

lan sen gitte fir firli yanar dönerli swamp topla
sora 1 damage lik corrapt
nühahahah[signature][hline]slay them all
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...