rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 O DA BİŞİ Mİ BE Bir kere Areste Humanlar Base yi Bir basmisti bak 4 tane tank 2 ön den 2 arkadan orc base yi bastılar Cz de ben bide Novacı ark war muhabbet ediorduk tam o sırada TOWN clanı geldi karizma yapiorlar buff lar mufflar tam veriliordu iceri girdi tank yapanlar Ordan Kuleler dalıor tabi onlara Mass heal Basıyor lvl 60 priestler 4 tane de novacı wardı Necroboy Pfil vs vs. 2 ön 2 arka onlar geldi 4 tane nova 4 tane de Blizzlard filan caktılar karambolde okcu lar ShowHunter attılar kulelerin yanından tam bir baskındı cok güzeldi o anı unutamam keske ss cekseydim :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 cznin birde kotu yani war :) a.k. hangi humani goreim.. cakiyorum thorn pillar fln.. fire blast cakcam gebercek adam bizimkiler bi dalio :) onlar indirmi$ gibi bide.. caliolar lalezarlar :D ama iyi yanida war.. herkes kapisio.. bekliorsun.. bir inferno yada novayi koydunmu.. alayini aliosun asagiya :D[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:eL Karus Job : Sorcerer Level:56 Clan: WeRuLeZ
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paper Flame Novası olmadıktan sonra bi poqa yaramaz Mage lik.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 aynen katiliyorum :)[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:eL Karus Job : Sorcerer Level:56 Clan: WeRuLeZ
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 MSN warsa solesene bana birde ist de mi oturuyorsun.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 izmirdeyim :) msni ozelden gonderiorum :P[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:eL Karus Job : Sorcerer Level:56 Clan: WeRuLeZ
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 OK gonder izmirde olmasan bulursurduk.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
Öne çıkan mesajlar