Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her kez kendini bi Tasvirlesin bakalım:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başka bir yerde gördüm adam böyle bir konu açmış.
Herkez kendini karakter bazında bi söylesin bakalım. Bence Güzel bi geik çıkar gibi:P ama fazla abartmadan:D (100 üzerinden)
örnek:
Con: 40 (Günde en az 1 paket sigara içen biri odluğm için en fazla bu kadar olur:) )
Str:80 :)
Dex:50 (çok sakar biriyimdir:D )
İnt: 70
Wis: 90 :P
Cha:82,5[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
YEni bi karakter aç sende:D
said:
GM-Azrael, 06 Ocak 2005 17:13 tarihinde demiş ki:
Ben editim yazmayam statları buraya :)
[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
said:
SteelBB, 06 Ocak 2005 17:04 tarihinde demiş ki:
Başka bir yerde gördüm adam böyle bir konu açmış.
Herkez kendini karakter bazında bi söylesin bakalım. Bence Güzel bi geik çıkar gibi:P ama fazla abartmadan:D (100 üzerinden)
örnek:
Con: 40 (Günde en az 1 paket sigara içen biri odluğm için en fazla bu kadar olur:) )
Str:80 :)
Dex:50 (çok sakar biriyimdir:D )
İnt: 70
Wis: 90 :P
Cha:82,5

Condition(kondisyon) Co:
Strength (Güç) Str:
Dextrity (yetenek, el becerisi,Sürat de diyebiliriz)Dex:
Intelligence(Zeka)İnt:
Wisdom(Bilgelik)Wis:
Charisma(karizma)Cha:[signature][hline]Besmele çek...
Mesaj tarihi:
Aha alın o zaman
Irk: El-Sapık
Sex: Male(hetorosexuel-aktif :lol: )
Str: 65(Cok iri yarı degilim,zaten pc basında oturmaktan guc falan kalmadı)
Dex:70(hareketliyimdir,becerikliyimdir,sorunluyum zaten,dusam bile sallanrı bi yerlerim :hmm: )
Cha:85 (2numara sac,italyan sakal,varmı ötesi :-D )
İnt: 10 (2 senelik okulda 4 olan adamda beyin aramazsın heralde)(bu arada bugun 12. kez girmem gereken muhasebe sınavına gene girmedim,13 e insallah yarabbbımmm sen buyuksunn)
Wis: 95(kimseye kusur etmemeye calısırım,tek adam gibi yönüm zaten)

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 06 Ocak 2005 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Abi şimdi nasıl desem :D
Matematik bilgisayar 4. sınıf öğrencisiyim ve bu sene bitiyo okul ,inşallah uzatmadan :)
yani inte bi
int: 75 diyebiliriz :)
1.90 boyundayım ve ağırlık çalışa çalışa 97 kilo oldum :) Biraz hayvanım biliyorum ama seviyorum bu sporu :)
aynı zamanda okulun American Football takımındayım :D
Sen str ye Bi STR:90 de :)
Geçen seneye kadar Amatör ligde basketbol oynuyodum yani kondisyon hala var birazda hızlıyım yani hızlı koşarım :) o yüzden American footballunda adam yakalayıp indirmem için Deffence oynuyorum :D
Dex:70 de Con:90 de :) belki 90 ında üstündedir biliyosunuz 5 saat sürüyo bizim maçlar :) ve ben Offence line da da oynuyorum :D
Geriye ne kaldı Cha:60 diyelim (oda bu sene düştü hafif açıldı alın felan malum matematik okuyoruz :))
Wisdom: oda 60 olsun hadi :)

Böle yani :)[signature][hline]Besmele çek...
Mesaj tarihi:
uhauha
ben soliim bende baya irice bişiyim
Str=95 diyim
Dex=Hiç sakar deilimdir kodummu oturturum 85 dex war :)
Int=Cok Zekiyim walla solemesi ayip Massallahh Okul 1.cisi olmustum Sınavda :)
Cha=Okadar Karismatik deilim ama Oyunlarda Aşırı derecede hava yaparım Misal=Ultima Online
Sex=Male Cok sexiyimdir haa yatakta kıvrak bir yılan gibiiiim[signature][hline]Name:KuardoN
Server: Ares
Race:Male El Karus (OrC)
Job:Assasin
Level:59
National Point:22500
Clan: TOWN (Pelerinli Clan)
Clan National Point:229500
------------------------
DieZ 1-2
Name:Achillas
LvL:51
Job:AsasiaN
Clan:RoguE CrackaZ

[Bu mesaj oQo tarafından 06 Ocak 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
GM-Azrael, 06 Ocak 2005 19:25 tarihinde demiş ki:
Abi şimdi nasıl desem :D
Matematik bilgisayar 4. sınıf öğrencisiyim ve bu sene bitiyo okul ,inşallah uzatmadan :)
yani inte bi
int: 75 diyebiliriz :)
1.90 boyundayım ve ağırlık çalışa çalışa 97 kilo oldum :) Biraz hayvanım biliyorum ama seviyorum bu sporu :)
aynı zamanda okulun American Football takımındayım :D
Sen str ye Bi STR:90 de :)
Geçen seneye kadar Amatör ligde basketbol oynuyodum yani kondisyon hala var birazda hızlıyım yani hızlı koşarım :) o yüzden American footballunda adam yakalayıp indirmem için Deffence oynuyorum :D
Dex:70 de Con:90 de :) belki 90 ında üstündedir biliyosunuz 5 saat sürüyo bizim maçlar :) ve ben Offence line da da oynuyorum :D
Geriye ne kaldı Cha:60 diyelim (oda bu sene düştü hafif açıldı alın felan malum matematik okuyoruz :))
Wisdom: oda 60 olsun hadi :)

Böle yani :)

Senden tam bi ORC olur:D Yanlış anlama iltifat ediyorum ;)[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
Condition(kondisyon) Co: 60 anca :) sabahtan akşama bilgisayar karşısında yetmiyor :) gece sabaha kadar nette :)

Strength (Güç) Str: 90 kodummu oturturum :PPp
Dextrity (yetenek, el becerisi,Sürat de diyebiliriz)Dex:55 hafiften beceriksiz :))
Intelligence(Zeka)İnt:95 tanıyabileceğiniz en zeki adam :PPp ama hiç bişeye bulaşmak istemez. zekasını gostermek için ukalalık yapmaz:P (efendidir kendisi) kendim diye söylemiyorum hani :))))
Wisdom(Bilgelik)Wis: %90 :))) çok kitap okurum :PPp öyle bulaştığı dönemlerde sapıtıp gunde 600er sayfa kitap okurum :))
Charisma(karizma)Cha:% sini siz bulun beyaz top sakalım var daha ne diyim :PP
Mesaj tarihi:
:))) Beyaz olsun çamurdan olsun:) ya benim sakal bi uzunluktan sonra truncumsu oldu ne iş:P[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
sdfsdfdg:D ozman senin yaş kemale ermiş iş bitmiş diye bilirmiyiz:PppPP Beyaz çıkmayı başladı o bakimden yanlış anlama:D:D:D[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği...
Mesaj tarihi:
Str : 75 (tıfıldan biraz yüksek işte)
Dex : 90 (Yinede feci sakarım)
Cha : 95 (Allah'a şükür :D)
Con : 70 (Anca geceden geceye kondüsyon olayı)
İnt : 95 (Allah'ıma yine şükür :D)
Wis : oyun oynarken, yanıma başka bi parti gelirse "0", sakin sakin oynarsam 50, gerçek hayatta 90[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)

[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 07 Ocak 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...