felixxx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bunları okuyun gülümseyin, hatta patlayın http://www.yemekicmek.com/meyveyemeincelikleri.php[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 MUZ: Samimi bir ortamda: Muz kabukları alt ucuna kadar soyulup orada bırakılabilinir. Tamamı ile soyulup atılmaz.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 :lol:[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. al 1'de buradan yak
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ELMA, ARMUT: Helezoni olarak soyularak ya da dört parçaya ayrıldıktan sonra ayıklanarak elle ya da meyve çatalı ile yenir. helezoni ne ya..millete helezonı desek, he? der[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: felixxx, 10 Ocak 2005 00:09 tarihinde demiş ki: bunları okuyun gülümseyin, hatta patlayın http://www.yemekicmek.com/meyveyemeincelikleri.php Şaka gibi bi site, öldüm =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 elle ya da meyve çatalı ileymiş... elle yemeye izin var yane. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ASLA VE ASLA YAPILMAYACAKLAR Ev sahibesi davet etmeden sofraya oturulmaz. Bayanlara oturmaları için yardım etmemek. (sadece iki yanınızda oturacak olanlar ) Ev sahibesi yemeğe başlamadan başlanmaz. Çorba sıcaksa üfleyerek soğutulmaz. Yerken ağız gürültüsü çıkarılmaz. Sunulan tepside önüne isabet eden parça alınır, asla seçilmez. Tabağa büyük miktarda alınmaz. İkinci bir kere yemek teklif edilmez ise istenilmez. Dirsekler masa üstüne, eller masa altına koyulmaz. Ağız dolu iken konuşulmaz. Hızlı yemek yenilmez, yemeği diğer misafirler ile birlikte bitirmek esastır. Konuşurken çatal bıçak ile hareket yapılmaz. Çatal bıçak yalanmaz. Ekmek ısırılarak koparılmaz. İzin istenmeden masadan kalkılmaz. Masa terkedildiğinde peçete katlanmaz.Olduğu gibi sandalyenin üstüne bırakılır.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Yani biri benim karşımda böyle yemek yese "hasta mısın" derim =)[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 "İkinci bir kere yemek teklif edilmez ise istenilmez" bu çok kötü beee... ben bunu yapamam :D[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Spidee, 10 Ocak 2005 00:21 tarihinde demiş ki: Yani biri benim karşımda böyle yemek yese "hasta mısın" derim =) hahahaha çok iyi yaaa[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ben de öyle derim valla... hasta mısın kardeş? sakin ol, kasma kendini falan derim..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 "Dirsekler masa üstüne, eller masa altına koyulmaz." aynı anda mı demek istiyo ? :D[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Evet ben de denedim hakkatten koyulmuyor =D[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 elleri havaya kaldıracan abi.. napcaz başka ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Messor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 muz ağıza götürülüyomuş resmi ortamda.. samimide başka yerlere kaçıyo heralde :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 =))[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me..
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Servis şu sırayı izleyerek yapılır; 1-Ev sahibi bayın yanında oturan bayan 2-Solundaki bayan 3-Öncelik sırasına göre diğer bayanlar 4-Ev sahibi bayan 5-Onun sağındaki davetli 6-Solundaki konuk 7-Onu izleyen baylar 8-En sonrada ev sahibi bay[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu ne yaaa..insan sinirlenir tencereyi kafalarına boşaltır yane.. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
somebody Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 küçük ses uyumu kuralına göre "meyve" doğru.. eğer türkçe bir kelimeyse tabii.. ama ben meyva diyorum daha güzel söyleniyor..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
berqe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 herkes meyve diyoda doğrusu meyva diye biliyorum[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 yakınında imla kılavuzu olan bi baksın..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Öne çıkan mesajlar