Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meyve Bıçağı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ELMA, ARMUT:
Helezoni olarak soyularak ya da dört parçaya ayrıldıktan sonra ayıklanarak elle ya da meyve çatalı ile yenir.

helezoni ne ya..millete helezonı desek, he? der[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god...
Mesaj tarihi:
elle ya da meyve çatalı ileymiş... elle yemeye izin var yane. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Mesaj tarihi:
ASLA VE ASLA YAPILMAYACAKLAR

Ev sahibesi davet etmeden sofraya oturulmaz.
Bayanlara oturmaları için yardım etmemek. (sadece iki yanınızda oturacak olanlar )
Ev sahibesi yemeğe başlamadan başlanmaz.
Çorba sıcaksa üfleyerek soğutulmaz.
Yerken ağız gürültüsü çıkarılmaz.
Sunulan tepside önüne isabet eden parça alınır, asla seçilmez.
Tabağa büyük miktarda alınmaz.
İkinci bir kere yemek teklif edilmez ise istenilmez.
Dirsekler masa üstüne, eller masa altına koyulmaz.
Ağız dolu iken konuşulmaz.
Hızlı yemek yenilmez, yemeği diğer misafirler ile birlikte bitirmek esastır.
Konuşurken çatal bıçak ile hareket yapılmaz.
Çatal bıçak yalanmaz.

Ekmek ısırılarak koparılmaz.
İzin istenmeden masadan kalkılmaz.
Masa terkedildiğinde peçete katlanmaz.Olduğu gibi sandalyenin üstüne bırakılır.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

Mesaj tarihi:
"İkinci bir kere yemek teklif edilmez ise istenilmez"

bu çok kötü beee... ben bunu yapamam :D[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
said:
Spidee, 10 Ocak 2005 00:21 tarihinde demiş ki:
Yani biri benim karşımda böyle yemek yese "hasta mısın" derim =)
hahahaha
çok iyi yaaa[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
ben de öyle derim valla... hasta mısın kardeş? sakin ol, kasma kendini falan derim..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
"Dirsekler masa üstüne, eller masa altına koyulmaz."

aynı anda mı demek istiyo ? :D[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
elleri havaya kaldıracan abi.. napcaz başka ?[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
muz ağıza götürülüyomuş resmi ortamda.. samimide başka yerlere kaçıyo heralde :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

Mesaj tarihi:
Servis şu sırayı izleyerek yapılır;

1-Ev sahibi bayın yanında oturan bayan
2-Solundaki bayan
3-Öncelik sırasına göre diğer bayanlar
4-Ev sahibi bayan
5-Onun sağındaki davetli
6-Solundaki konuk
7-Onu izleyen baylar
8-En sonrada ev sahibi bay[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
bu ne yaaa..insan sinirlenir tencereyi kafalarına boşaltır yane.. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

Mesaj tarihi:
küçük ses uyumu kuralına göre "meyve" doğru.. eğer türkçe bir kelimeyse tabii.. ama ben meyva diyorum daha güzel söyleniyor..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..

• Yeni Oluştur...