mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Kullandığım şirket telefonunun dil seçeneğini birileri ipnelik olsun diye değiştirmiş ... dili nedir bilmiyorum çok abuk sabuk şeyler yazıyor ... Telefonun markası ve modeli SAMSUNG Galaxy Pocket Neo S5310 bunu tekrar nasıl türkçe yapabilirim ... birileri yardım edebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 sunu arayip bulup biz mi anlatalim sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 hahaha sonunda şu şakayı gerçekleştiren birini duydum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 google sordum yazdım sürekli telefonun özellikleri çıkıyor ... kısa yol anlatan bir yer bulamadım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bulursun bulursun biraz zorla beynini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 belki elinde bu telefonu olan vardır diye ... düşünüyordum ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bak o benim aklıma gelmedi PARDON ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 menu>ayarlar>dilayarlari>turkce oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Dişli logosuna gir, ayarlar yani. Üstte sekmeler varsa telefonun yanında bi adam olan sekmeye gel. Sonra A işareti ve yanında 2 nokta olan simgeye gir. En üstteki seçenek dil seçeneği. ÜStte sekmeler yoksa direk A işaretinden devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 aquila said: menu>ayarlar>dilayarlari>turkce oldu mu? bunları güzelde bende yazan dili nedir bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 dilini nabican, sembollu bunlar hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 dilin endonezya diline çevrildiğini buldum .... ayarlarıda buldum burdan dil seçeneklerini bulmak kaldı:) sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 bulunmuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Masakari said: Yazılan karakterlerin olduğu bi ekran görüntüsü al buraya at dili bilen çıkar belki, olmadı google translete ile options ı her dilde aratıp hangi dil olduğu öyle bulmaya çalış. bende google kullanıyorum tek tek yazıp dil seçeneklerini bullamaya çalışıcam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 dil endonezyaca BAHASE demek miş .... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 kongıratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar