Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 selam, bayan için tek kişi kalabileceği (muhiti düzgün olan) beykoz kavacık taraflarında (medipol eczacılık kampüsüne ulaşımı kolay) kiralık daire nerelere bakmak lazım? eşyalı/eşyasız farketmez ama eşyalı tercih edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 hurriyet emlak ın haritasından bakabilirsin önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 sahibinden.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Oraları pek bilmiyorum aslında ama paşabahçede bir arkadaşım oturuyordu, şahane yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2014 zaidral said: Oraları pek bilmiyorum aslında ama paşabahçede bir arkadaşım oturuyordu, şahane yerler. meh yerler oralarda buyudum ben (ortacesme) baya tutucu yerlerdir. tek basina bir bayana ev vermeleri biraz zor gibime geliyor. evet o kadar tutucudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar