under_the_runes Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Arkadaslar, su anda universite son siniftayim ve bitirme tezimi hazirliyorum. Tezim bilgisayar oyunlari ve sosyallesme uzerine. Her ne kadar istemesemde bir anket yapmak zorundayim ve sorularima cevap vericek azcik sabri olan insanlara ihtiyacim var. Sorulari emaille adreslerinize gonderecegim ve bana cevaplari ile geri gondermenizi istiyorum. Eger ilgilenirseniz lutfen bu topicin altina mailinizi yazin yada bana pm atin. Simdiden tesekkur ederim.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 [email protected][signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 [email protected][signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 [email protected] ya da [email protected] 10 aralıktan önce gönder yoksa acemi asker anketleri göndermek zorunda kalırsın :) Norisand[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" [Bu mesaj NeoCrime tarafından 19 Kasım 2004 17:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 askerimi gidion bide :p[signature][hline]Level 215 Disquast Doc General of Black Dawn Syndicate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ondan tekrar başlamdım ben oyuna :)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Komutanlari RBlersin artik...yiyosa :p[signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 [Retired] Soidia - Saint - 205 [Retired] Chrysaor - The Man - 200 [Retired] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 komutanların nano resist cok ben daha cok topukluyucam... hazır ol babında :)[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu. Heyok Hey "It's a good day to die" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 [email protected] ilgilenebilirim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 arkadas sanirim bizi yiyor.Bi bok yedigi yok mailleri alip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
under_the_runes Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: pyrotoxin, 10 Ocak 2005 01:34 tarihinde demiş ki: arkadas sanirim bizi yiyor.Bi bok yedigi yok mailleri alip. Mail adreslerine anketimi gonderdim, bircoguda saolsun bana geri gonderdi guzel cevaplarla. sanirim sana gelmemis mail...keske daha guzel bir dille sorsaydin.[signature][hline]Leila Kanz, Captain of Scorpion Class Battleship "Resistance is futile!" [Bu mesaj under_the_runes tarafından 10 Ocak 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar