Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 *da a koymak için yaptım ondan gavurca: Türkçe meali: Yeni Yıl. Gerçekten "yeni" bir yıl mı ? **tipografi yine sona kaldı aceleye geldi. [signature][hline]deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 belki... gerçi 3d yaptıgım için üzerinde rahatlıkla oynayabiliyorum[Bu mesaj Golge-i_Khan tarafından 08 Ocak 2005 08:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 "Is 2005 really a new year" desen 2005 i de yeniden yazmasan o resmi araya alıp yapsan ve sadece 2005in rengini de siyah yapsan. oneridir bu tabii bir bakalım diye soyledim.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hatta bu rakamlar silsilesinin en altında 2 tane mağara adamı, yılların bulunduğu ağaç gibi olan hedeyi, baltayla kesiyolar gibi yaparsan da güzel olur..[signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 1980 lerden sonra tek rakami hep kullanmis oldugun cok belli goge yani bence bi 5 rakam daha ekle sonra C/P ye goir hatta ve hatta 1980 lkeri bir daha c/p etsen bile daha iyi gorunur Bunun disinda cok guzel olmus bence dusundurucu[signature][hline]H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 da nedankocum o zaman resmin sadeligine balta vurmaz mı aynı zamanda o magara adamları. tabii son soz yine golgenin ama anladıgım kadarıyla golge sade birseyler yapmak istiyor.[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 İlki çok hoşuma gitti, sade ve anlatması gerekeni anlatmış..[signature][hline]Whatever it is, that girl put a spell on me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ilki daha güzel ama yazılar ve resmin yanlamasına genişliği biraz bozuyor olayı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 nedanko ya elvyn benden hızlı davranmış yine ehe aynen katılıyorum lakin elvyn in dedikleri üzerine yeniden açıp bir iki deneme yaptım. ya evet tembelim guardian bitirirken fark edildiğini fark ettim : )[signature][hline]deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bence herşeye inner bevel ver. sonra new üstüne lens flare koy. sonra da resmin tamamına craquellure yap. ben sanat diye ona derim... :P[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ha bi de. burda tipografiden başka bişi yokken tipografi sona kalmasa daha iyi olcakmış sanki.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben de neyi eksik diyordum ? evet Lens flare ehehe her profesyönel calismanin temel tasi : ) lakin horacem sona kaldi cükü ben gaflet ve delalet icersinde gidip 3ds max de yaptim bunu kamerayi ayarla lens tak, isiklandirma falan...bazen calismiyor kafam :). Zaten maxde kamera nedense ters duruyor ve bir türlü düzeltemedim, fireworks e attip orda ters ceviriyorum falan rezillik yani : ).[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 şu yazıların açısını ve aşağıya doğru küçülmesini photoshoplamı yaptın? bende tembelim denemeden soruyorum :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 3d maxde yapmış yukarda yazıyor[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 psde de perspectivele yapabiliriz bunu. ama madem 3dsmaxle yaptın bir ozelligi olsun degil mi resmin. maxden hic cakmam ama soyle bir gorsel oneride bulunabilirim. ilk once bunu yazıların hepsini bir kupe kazınmıs sekilde yapıp karsından ısık vursa ve ice dogru bir golge yapsa. kup metal olsa ve yazılar karanlıkta kalmasa acık renkli olsa. hatta 2005 in farkını anlatmak icin 2005 dısa dogru cıkık olsun her sene yontulmus ve bitmis 2005 i de yontmaya basladık havası verse. bir denesek?[signature][hline]... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 şimdi sade olmasını istiyorum, lakin proje yetiştirmiyor olsam denerdim dediği ehe. ikincil olarak ben bu çalışmada 2005 in farklılığını değil, var olmayaişını belirtmeye çalıştım. Yılbaşı-noel kendimi kandırıyoruz, değişen hiç bir şey bla bla 31 aralık - 01 ocak ... her aynı 10-9-8... neyi kutladık ki ? Yeni Yıl Gerçekten Yeni mi ? *depresif yılbaşı çalışmam eğlenin : ) .... demiştim bir yerlerde burada eksik kalmış. yeni yılın "yeni" olup olmadığını sorgulamak yaptıgım. Tüm o hediyeler, tüm o yılbaşı hedef listesi. ya şirketlere paycı ya da kendimiz kandırıkçı. yeni yıl falan yok.[signature][hline] deli haci demiş ki Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 said: lord_elvyn, 09 Ocak 2005 09:12 tarihinde demiş ki: psde de perspectivele yapabiliriz bunu. ama madem 3dsmaxle yaptın bir ozelligi olsun degil mi resmin. maxden hic cakmam ama soyle bir gorsel oneride bulunabilirim. ilk once bunu yazıların hepsini bir kupe kazınmıs sekilde yapıp karsından ısık vursa ve ice dogru bir golge yapsa. kup metal olsa ve yazılar karanlıkta kalmasa acık renkli olsa. hatta 2005 in farkını anlatmak icin 2005 dısa dogru cıkık olsun her sene yontulmus ve bitmis 2005 i de yontmaya basladık havası verse. bir denesek? Cok yanlış, ne yani bunu flashla yapsaydı "bu neden oynamıyo" mu diyecektin? Kullandığı araçları esere yansıtmasına gerek yok, isterse stabiloyla yapar ister el işi kağıdıyla istersede PS le[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2005 cuceye hak veriyorum. max'le neler yapmadım ki ben.. kj bile geçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar