Jester Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 dark tranquillity'nin yalan olması tamamen metal monster'ın kendini organizatör olarak tanıtıp sonra da ortadan kaybolan bir kişi tarafından dolandırılmasından kaynaklanıyor, yoksa official sitede çıkan konser kolay kolay iptal olmaz :)[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Hmm bilmiyordum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Penthesilea, 03 Ocak 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Benim amacım insanlara gaz vermek veya "bi başlık açayım da 100 kişi yazı yazsın oh oh" değil. Paylaşmak istedim bu heyecan verici bilgileri, ben heyecanlandım yani, hayatını bunlar üzerine kuracak varsa bu günden sonra, özür dilerim onlardan. hah anlatmak istedigim bu iste official bisi gormeden fazla heycanlanmasin insanlar sonra yazik oluyo, zaten yukarda bahsettigin gibi bi amacla actigini dusunsem kilidi basmistim coktan, ama insanlar sen istesende istemesende gaza gelir, gelmeyin aman diyorum... (ki yani Judas Priest diyosun, dusun onlarin gelmesini isteyecek kitleyi, boyle bir laf ortaya cat diye atilmamali official sitelerle bilgilerle gelinmeli) (Ayrica Megadeth konusunda da "And we are trying to add..." kismi can aliyor. Bundan bi sene once mesela Opeth "TR'ye tekrar gitmek istioruz yeni album oncesi" demisti "Pain of Salvation'da 2005 turunda TR gibi az gittigimiz ulkelere gitmek istioruz" diye eklemisler ama "trying"lerle "want"larla yola cikilmiyor malesef. Ha olsun super olmaz mi? olur keske olsa, yine de fazla heycanlanmamak lazim... ayrica bu nasil parantez)[signature][hline]"'Cause we are all the little tin man with hearts like little tin cans and as we line them down with tears, over the years, they inevitably turn... to rust " [Bu mesaj HellHound tarafından 03 Ocak 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Heheh ok =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 said: Penthesilea, 03 Ocak 2005 22:42 tarihinde demiş ki: Hmm bilmiyordum. bu yazı metalmonster.net te yayınlanmıştı direk c/pliyorum Merhaba, Sizlere üzücü bir haber vermek üzere bu mailı atıyorum. Birkaç gündür sıkıntılı bir bekleyiş içerisindeydik. Metal Monster Festivali'ni bu sene M3 Works ve S-Max Promotions olarak ortak düzenliyorduk. M3 Works, bilindiği üzere Metal Monster Music'ten gelmekte olan, bizim şirketimizdi. Diğer şirket ise Eskişehir'de ikamet eden Murat SONLAR adında ([email protected]) birisine ait olan, tüm finansman yazışmalarında muhatap olan S-Max'tı. Grupların paralarının bir kısmının ödenmesi üzerine gruplar resmi sitelerine festival tarihimizi eklediler. Son bir haftadır Murat Sonlar'dan ne biz, ne de gruplar bir haber alamadı. En son Dark Tranquillity'nin uçak bileti ücretini ödemek üzere kendileriyle temas kurmaya çalışıyorduk. Ancak bugün hem M3 Works olarak bizim, hem de Dark Tranquillity'nin menejerlik firmasının sabrı tükendi ve organizasyondan çekilme kararını aldık. Bu kişinin ya da S-Max'ın ne yapamaya çalıştığını anlamış değiliz. Çünkü ortada harcanan bir para ve bir sürü emek, grupları bekleyen yüzlerce dinleyici var. Impaled Nazarene de kendisinden bir haber bekliyor; ulaşır mı ulaşmaz mı, o grup gelir de konser yapılır mı bilmiyoruz. Ancak böyle bir şey olacaksa da bundan böyle bu organizasyonun içinde değiliz. Kendisine karşı yasal yollardan tüm maddi ve manevi tazminat haklarımızı kullanacağımızı, organizasyon için payımıza düşen tüm sorumlulukları fazlasıyla yerine getirdiğimizi belirterek grupları dinlemeyi sabırsızlıkla bekleyen tüm heavy metal fanlarından ve sponsorlarımızdan kendi adımıza özür dileriz. Buradan kazandığımız acı tecrübeyle, bundan sonra gerçekleşmesini planladığımız muhtemel organizasyonlarda çok daha dikkatli olup siz heavy metal severlerini bir daha hayal kırıklığına uğramamayı umuyoruz. Anlayışınız için teşekkürler. Kendi adımıza tekrar özür dileriz. M3 Works adına Erdem Genç[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Vay şerefsiz adam ya[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Olm varya bunların alayı serefsiz... Hepsi boş - beleş insanlar...[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Bathory kardeşim zaten martta olacağını söylediğim progressive olan fest. prd sadece rockistanbul dediğim için yanlış anladın heralde. ve son dakika kesin bir konser haberi!! progressive fanları hazır mısınızz?? 18 Subat İstanbul FATES WARNINGG!!!!! AAALLLLLLLLAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 erm. evet öyle anladım ben. bu sıralar çok ugra$ıyorum bu dedikodu i$leriyle biraz gerginim de. neyse kusura bakma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ehah.abi önemli değil normal yani.ama bi gerçek var ki organizatörler harbi kudurdu.2005 ne olursa olsun efsane olucağa benziyor.tabi megadeth yalan olmazsa, şunun şurasında 2 ay var.inşallah bi kaç gün sonra megadeth.comu açacağız ve mart programında ist-turkeyi göreceğiz.herkes dua etsin lütfen :) bu arada Allah aşkına söylermisin pent,daha konser kesinleşmedi sen yeni meleke alındı diyorsun.lütfen açıklayabilir misin megadeth durumunu? bi kaç gündür rahat uyuyamıyorum resmen:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
everlasting Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 çoğu yalan olucak gibi geliyo bana. rockitanbuldan umutluyum. sadece geçen yılki festival değil bu sene yaptıkları çok güzel organizasyonar var. ( jay jay johanson turnesi, prodigy, anathema vs. vs.) ama judas'ın hayali bile insanı heyecanlandırıyor. oof of!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sting niye gelmiyor türkiyeye! ya bda roling stones..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Dream TheaTER!!!!![signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 said: requem, 04 Ocak 2005 00:17 tarihinde demiş ki: ehah.abi önemli değil normal yani.ama bi gerçek var ki organizatörler harbi kudurdu.2005 ne olursa olsun efsane olucağa benziyor.tabi megadeth yalan olmazsa, şunun şurasında 2 ay var.inşallah bi kaç gün sonra megadeth.comu açacağız ve mart programında ist-turkeyi göreceğiz.herkes dua etsin lütfen :) bu arada Allah aşkına söylermisin pent,daha konser kesinleşmedi sen yeni meleke alındı diyorsun.lütfen açıklayabilir misin megadeth durumunu? bi kaç gündür rahat uyuyamıyorum resmen:(( Bu arada, SymphonyX olması lazım abi görmemişim mesajlarını kusura bakma. 4-5 mart istanbul, 6 mart ankara şu anda benim bildiğim tarihlerde bi sapma yok ama official sitede böyle bi açıklama yok, sadeec yapmaya çalışacaz yazıyor. Bence kesin gelecekler ama bu ilk baharda, ki desteksiz değil bu tarihler =) Ya bu haberleri veren arkadaşın bi tanıdığı var sanırım organizasyondan[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yuh, haberi duyunca içimde bi kıpırtı oluştu, bekleyemiorum.. Tarihi yazmayanların tam tarihlerini nerden öörenebiliriz?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 DT baydı artık, her sene her sene. Onun dışındakiler için çocuğumu keserim.[signature][hline]Simply death... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Penthesilea, 02 Ocak 2005 22:45 tarihinde demiş ki: Sonra Nightwish var Mayısta gelecek. valla nightwish geliyosa iyidir abi ne diyim[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 gelen grupların hepsi rock/metal. Onun konsere doyacak ifadesi bana biraz göreceli geldi.Daha soft bişeyler gelmicek mi? En azından pop adına bişeyler.[signature][hline]Trust the dreams, for in them is hidden the gate to eternity. [Bu mesaj Mephinx tarafından 05 Ocak 2005 10:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Alexi dt nası baydı anlamadım.herifler bir kere geldi yav.Arkadaşlar merak etmeyin Dt olmasa bile kapı gibi Fates Warning var!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Tek bir DT vardır, o da Dark Tranquillity dir arkadaşlar, ayıp oluyor öyle DT falan diyorsunuz[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Tamam farketmiyo zaten 2 DT de bir kere geldi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Oha Dark Tranquillity geldi mi daha önce? BÖhü![signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz - Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 asil olan DT ne zaman geldi yahu? ulan therion konserinde de boyle olmustu, hep gec ogreniyorum. hay sansima..[/b][signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
requem Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 euheh ya yeter artık dt yazmayın. dream 2002 kasımda geldi. dark da 2001 de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bu zihniyete sinir oluyorum işte grubu bir kere izleyince grup bitmiş oluyor onlar için. 3 sene öncesine kadar herkesin üstünde blind guardian, dream theater, dark tranquillity tshirtleri vardı, gruplar geldi konsere, resmen soyları tükendi bu tshirtleri giyenlerin[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar