grelynx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bir dandik silah ile kaliteli bir silah ı upgrade ettirme sansımız aynımıdır yani totemic bow ile horn crossbow arasında bir fark varmıdır upgrade ederken birine bus birine us mu basıcagız yoksa 2 sinede us basabilirmiyiz bu oranlarda silahlara gore degisme varmidir +3 kaçtan sonra bus kullanmalıyız ve ya hepmi bus sagolun
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Silahlara gore degişme oranı var tabiki Attack power ve cıkma olasılıgına gore degişior mesela bir Hown bow u +3 e kadar Cursed le yaparsın ama Totemic i adamlar +2 ye BUS la bile cıkarmaya korkuyor cünki totemiz yanlıs 1 kisiye cıkıyor.Sword Breakeri US ile yaparsın ama Mirage yi +3 ten sonra US ile Yapman demek Atese Körükle gitmen demek her an yakabilirsin.Degere Gore deişir yani.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player And Adonis Server Admin
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sagolasın.. yani simdi bir totemic bowum olsa +2 bile yapamıcam :) [Bu mesaj grelynx tarafından 09 Ocak 2005 21:22 tarihinde değiştirilmiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Upgrade Taktiklerini Ogrenmek istiorsan (Cursed le yakararak filan..) Arama butonuna bas yaz orada arkadasların yazmıs olmasi lazım.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player And Adonis Server Admin
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 aramadan ne olarak aratayım
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 totemiğin olupta satarsan sülaleni upgrade etcek kadar paran olur =P[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 lafın gelisi totemic demiştim :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bende olupta satarsan demiştim neyse konuyu bozmıyım daha fazla[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Market degeri ile ilgili diye biliyorum,ayrıca uniq silahlarda upgrade teknigi daha degisikmis,yani normalde seri basıyorsan bir silaha,onda bir kere up ettikten sonra belli bir sure beklemen falan gerekiyormus. Market fiyatı en mantıklı cevap cunku; wizard staffın markete satıs degeri 2000,cusla kasarak +4 e cıkıyor.Ayrıca bence cogu olay sans, Arkadasa diezde clan lideri shard vermis,oda nusla +4 yapmıs,daha sonra nusla +5 e gitmeye calısmıs patlamıs.Ben cursedla baslayıp hornx i+6 da yaptım,+4 e giderken nuslada patladı. Bu konuyu acıyosunuz,soyluyorum simdiden,bir iki kisi gelicek,"beyler bunun taktihi var,biz kastık buldukkk" falan diycek gene tepem atıcak.Lütfen o tipler,bisey anlatmıycaksa konusmasın rica ediyorum.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 zuaha Ole diyen olursa ben agzının payını veririm walla Sımdıkı Gır Gırcı tavırıma bakma Cok Şoparımdır ha:P[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player And Adonis Server Admin
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bunun daha once yazılmıs belli teknikleri varmi forumlarda varsa bana biliyorsanız verebilirmisiniz arastırdım ama bulamadım
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bilmiyorum olması gerekliydi ben bir bakayım link veririm sana.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player And Adonis Server Admin
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sadece Upgrade Die arattır bi sürü sey cıkcak +6 +8 arası filan oralarda az da olsa yazıor bulamazsan msn sole anlatırım sana[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sagol qqq baktim ogrendım birseyLer
Öne çıkan mesajlar