BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya benim glacier mage 43 buzkirpiside paper fire oda 37-38 falan galiba birlikte deli gibi keseriz[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sende xigenondasın demi?valla gelin kardeşim beraber bi klan kuralım varya ortalıgı toz duman ederiz :D:D:D[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer: Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 edelim[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Theo Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bende katilirim... lvl 37 glacier... lvl 35 scolluna 10m vermek hele zugurtsen olmayacagi icin baya dusunuyordum[signature][hline]
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Tamam...Buzkirpisi sen klanı kur biz geliyoruz:D:D:D[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer: Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Aman yok,ben sorumsuz adamım,sorumluluk alamam :D Hem ben klana girersem,biri ters bisi falan sölerse durup dururken,cıkarım giderim,sıkıntılı adamım ben :D Klanı kurun,kaleyi falan alın gelirim ben :lol:
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 hehe Kurun walla.Bende char acar gelirim 1 haftada 45 olurum heralde 15 tatil ile bayram da birlesirse 55 olurum rahat ama kim ugrascakk peeeh:D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( Ultima Online Staff and Developer Knight Online Player
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Arkadaşlar lütfen su büyüyü atarken çekilmiş bir fotograf koyarmısınız.Ben hiç bilmiyorum da.Rica etsem tam yaratıgı keserken atılmıs bir fire blast resmı koyabılırmısınız ?
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bak Fire Blast atınca bole etrafında ışıklar cıkıor ya onu düşün Attıgın büyünün şeklide FireBall ın 3 kat büyüklügünde olacak ok.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( Ultima Online Staff and Developer Knight Online Player
Sphere Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ı ıh.Anlıyamadım.Hiç fire blasti olan yokmu.Hemen atıvercek Print Scren bitti olay bu kadar.Ama olurda 1 fire blast scrollu sadece 1 büyülük ise o zaman değişir işler.
aKuMa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: Buzkirpisi, 09 Ocak 2005 12:43 tarihinde demiş ki: Keserim ben antares falan vız gelir :D Saka bi yana harunga alıyorum tek basıma.(harunga,not haunga) Antarestede 3000hp varmıs baktım siteden. bugun kestik antreas ı fos cıktı. 20k hp si var bu arada.[signature][hline]aKuMa_Xen LvL 44 Roque DieZ 1/2
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Harunga kesebilirsen antaresde kesebilirsin. Gaunga kadar güçlü harunga kadar sağlam. Deneme yap istersen. Antares 6903 650 720 Harunga 8746 1109 792[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :)
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bunlar koordinatlarmı oluyorki :( neden daha once vermedın abi ne zamandır antares arıyorum böhüü :)
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 koordinat değil bunlar. hp attack defense koordinat olarak unuttum ama tarif edeyim 30lvl quest orclarının spawnlandığı yerdeki bayırdan sahraya in striper scorpionların arasında grey ozy lerle yanyana. diğeri asga town cıkısı sağa dön lichlere gelmeden bayırda smildalar falan var orda.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :)
fallen_angle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 o scrollu bulunca bi atımlık hakkınmı oluyor yoksa büyüyü sonsuza kadarmı kullanabiliyorsun. yani scrol bir çeşit açıcımı bu büyü için[signature][hline]I'm the fallen...God maim me.How can i say i dont belive her..I know the truths...But i must act.God you never heard my plea..Just going on.Dont smile god.Dont laugh to your game.Because my lifepower is decreasing..I will be over soon...I'm the fallen angle...I gave my immunity to her.But i didnt know.She was not innocence!And her past..Its full of sins..God.I will be there soon..I m consuming..I m the Fallen Angle...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Cantadanda duruyo sadece,istedıgın zaman satıyosun,cantada olmassa buyuyu kullanamıyorsun. Saol quanzi bu arada :)
Öne çıkan mesajlar