rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Nickide Arıza Biraz :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( Eski Ultima Online Staff and Developer Knight Online Player
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 :D Sıra mıra palavra kardeşim adamlar beni ash knight partisine bile almıyor gidip teker teker kendim avlıyorum çok canımı sıkıyorlar.Türk adam bırakın beni partiye almayı şerefsiz herif golem partisi için durduk yere beni atıp yerime hemen hemen aynı mageyi(gavur) aldı şimdi git de ks yapma.[signature][hline]THeY WiLL RoLL iN FeaR...
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 gavur... nekadar hoş tercüme bu[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 G A V U R G A V U R G A V U R G A V U R G A V U R :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 m0thA fUcKa tHE G a V u R:D Bu nası Rockncoke??[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player And Adonis Server Admin
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sen en iyisi komple unut her_eyi 45 olmadan aoe partilerine giremessin lig. olsan bile deruya almazlar yüzden dü_ük res. için yani sen düz ash kas :) sonra 45 ol arkadaslarinla takil devam et...[signature][hline]LuciferTR
Öne çıkan mesajlar