SABIKALI Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 YA ARKADAŞALR BU HARPY LERE KOLAY KOLAY BENİ ALMIYORLAR Bİ YARDIMCI OLUN 42 LVL 45 OLMAM LAZIM EMİNİM ELİMDEN TUTACAK BİRİSİ ÇIKAR :))
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Bah,42-45 arası sana anca allah yardım eder :D neredeyse 10m xp.
Quanzi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 51 olmadan harpy senin neyine dts varken.
xx2xx Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 bende çok dolandım o zamanlar :) harpy partisinin taliplisi çok adam lvl 58-59 hala harpy kasıyo (sağlam exp veriyor her defasında 250k exp) bence ash knight ve dragon tolt kinght kas 45 kadar :) harpy 45 olmadan almazlar hadi kimseyi bulamadılar extra bi durum oldu aldılar diyelim ( almazlar ya neyse:) ilk adam geldiğinde seni şutlarlar partiden :)))
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Şaka maka server şu an göçtü. :D Ana sayfasına baktım, bakım varmış. Tamda abyssde para topluyoduk. :(
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 .[signature][hline]Bir Steel Brightblade klasiği... [Bu mesaj SteelBB tarafından 07 Ocak 2005 11:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Blizzard veya inferno'yu açmadan harpy'i unut... (Lightningde büyünün adı neydi unuttum sabah sabah. Lightning mageler kusura bakmasın) Zaten lvl45 büyünü açmadan girmende bünyene alerji yapabilir. Ne olduğunu anlamadan yatarsın "resseeeeer" diye bağırırsın... (Tecrübe konuşuor :D)[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 UAHUAHUAHUHA Olm 41 - 45 arası Ne yapcan biliınmu illa Harpy istiorsan Gideceen Harpy Ye KS yacapan Yancılık yapacan Onlar Toplucak sende onlarin magelerle birlikte Meydan büyüsünü atacan Her Yapista %3 gelecek daha ne istion :) Onlarada %5 gelecek[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben mageimle çok ks yaptım harpylere iyi küfür yiyosun ama iyide xp yiyosun :)[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 evet.. nerde ksci alayi turk.. turklerden cektigimiz kadar kmseden cekmedik harpylerde..
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 JandeR azımı actirma yaa Madem türk Alın partiye alacaksın kardesim.Allah allah.Soliceksin Leadere alacak ya alacan yada KS nin babasini yiyicen Hem LvL in 60 a gelior zaten daha ne harpy si dion anlamadım.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 partide boş yer olmasına rağmen almazlarsa ksyi basıyorum kardeşim varmı itirazın[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
grelynx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 baba bu işi anlamıorum disarda kardeslerimiz varken neden gavurlarla parti kruuyoruz cok karısyım buna
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 işte gidiolar elelamin gavurlarını alıyolar fitil ediyolar insanı[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Bir Tarafına Kodugumun Serefsiz Türkleri BuKADAR Jander lvl 57 olmus almis pelerini ya bir tarafı kalkmıs Ondan Ole yapiyor BOS yer yoksa Atacaksınız Birini ya allah allah Alayi sizin clan sanki.Alamiyorsan TOPICE cevap vermicen dicenki Helal olsun cünki en azından size KS YAPAN bir TÜRK Anladınmı Kardes??Senin hayatın kadar pelerin giyip cz de action yaptık[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 oQo o zaman sende şerefsizin teksiin insan gibi oynamak waRken Sende Ks ile adam olmaya calisiyorSan en buyuk noob Sensin.Sende 59 olmussun ama Seninde oyundan haberin yokh.siz gidin ks yapin Adam ananiza awradiniza kufur etsin siz kulak asmayin. ben ks yapaCagima Adam gibi sıramı bekler isterse 1 Saat beklerim ama yine girerim partye.Adamlar Turkleri almiyorum demiyorki Sıranızı bekleyin girin. Tabe turkuz ya bazi turk akıllılari Hemen beleşe Konmyaa calisiyor Zaten oQo Bu ks olayinida Senin Sanirim. la olm siz bu kafayla Dewam ederseniz sizden cacik olmaS. Ha bu aRada Senin Ne bokh Yediign beni ilgilendirmeZ anlkadin mi seNde bi boss KesDe koy Resmini bende uzule uzule bakim ok Oyle Sallamayla olmas.[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:eL Karus Job : Sorcerer Level:56 Clan: WeRuLeZ
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben KS yapmadim Sadece Onerdim Madem oyle iste Boyle olayi anladinmi?.Ben Assasiandım Nasıl KS yapabilirdim ?? soylebilirmisin Areste Banlanmasaydım sana Tüm Halimle Boss keserken SS Ceker Gonderirdim.Ama Banladilar Sizin Gibi Eslantta Tıkılıp kalmiyordum ben Tam Bir ORC gibi Cz de pelerinli Human indiriyordum.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :(
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ben ks yaptım xigde zaten aresle alakam yok ama almazlarsa zorla aldırana kadar yaparım kardeşim laf yemekte ilgilendirmez adam sana bişey dese sanane yani laf bu sana bi etkisi yok sende aynısını söyle geç[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Adam Senin anana küfür etti ne olcak Sanki Dedigini Yapabilecek ???? gel de yap de ozaman deki Gel bekliyorum Dedigini yap.Bu bir oyun unutma Suan gördügün türkler yolda önüne cıkabilir ama elin Malezyalisi önüne cıkmaz ha onuda soyliyim.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :(
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 HAA birde O sıra Bekleme olayi YALAN YALAN Senin Hala Haberin yok dion bana Asıl senin haberin yok.Okadar Mage bekliyor Sırada Sanamı Sıra gelecek Ne sırası kardesim Ekmek Sırasımı??Adamlar Sabah Basliyor Geceye bitiriyor.Kafeden Oynayan adamlar Ne yapsin.Diyorsunki Gitsin Baska partie DTS kessin Sen git bak lvl 56 olmusun git 1 2 level DTS kas birazda Cömezler Kassın zararımı dokunacak ? Ne Bencil Adamsın ya.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :(
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 sunu hatirlatayim bende Cafede oynuyorum Vede pek fazla ingilizce bilmiyorum adamlar benim turk oldugumu biliyor.Adam bana bekle diyor. bende sıramı bekliyorum 10 tur ben 10 tur baskasi yapiyor.olm olay budur Beklense herkeS girer partye ama herkeS sabirsiz bende 60 olaCam ama hergun para dokuyorum cafeye.ama yinede bekliyorum.Bu aRaDa allahin malezyalisi Partye alinmadiginda ana avrat partye kufur ethmiyor.Tamam turkleri bende Her partyDe gormek isterim ama Sabırsızlıkh War herkeSde. Ha bu aRaDa Banlandim diyorsun lamer oynamaSan seni nie banlasinlar.bunu unutma. Ha bide Pelerinli human yokhki Keselim Daha yeni yeni turemeye basladilar.[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:eL Karus Job : Sorcerer Level:56 Clan: WeRuLeZ
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Olm Sende Okuma Kıtlıgı war ARES TE CHAR ARESTE. Ares Serverinde Humanlarda neredeyse 5 clan pelerinliydi ozaman Immortal Soul,Red Sword , Fire , ____ Clanı alayi pelerinliydi ve onlari cLan partisi ile kestigim icin admine sikayet ettiler Cok kötü bozguna ugratmıstık O Novacılari indirmiştim pfil wardı onu indirdim.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :(
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 harpy hikaye egore diye bi kus var harpy ggibi ama gitmesi cok zor oraya 30 k exp veriyo bi tanesi 1 full grup gidin kesin 15 tane birden kesiliyo[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sen ne diyon ya?Konu ne sen nediyorsun cozemedim.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( Eski Ultima Online Staff and Developer Knight Online Player
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 O oyunları karıstırdı heralde.Wow falan olmasın bahsettigi :D
Öne çıkan mesajlar