Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 boyle birseymi var[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ewt[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 yılında değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 nerden dl edileiblir[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 host edildiği site http://www.gameportaltr.com ancak orası şu an kapalı.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ben cd sini aldım süper olmuş alt yazılar türkçe isimler koymuşlar sonra şehir haritası türkçe istanbul şehri etrafta coca cola lahmacuncu filan yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 grom biraz daha acarmisin nasil yani sehir haritasi istanbul nereleri var ve cd nin oyunun adi ne nerden buldun?[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 kurtlar vadisinin bi de bilgisayarda düşünemiyorum...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 İşte oyun aynı oyun şimdi oyunda konuşurken altta türkçe yazılar çıkıyor hep alt yazılı bir kere herşeyi anlıyorsun sonra şehir haritası aynı ama mesela Salieri Bar yazan yerde Duran Emmi'nin Yeri diyor sonra o bölgeye Kurtlar Vadisi Bölgesi diyor sonra Bakırköy Eminönü köprüleri Fatih Sultan Mehmet köprüsü isim koymuşlar öyle birde ana karaktere Sakal eklemişler yani silahlardanda Kalastiknov olmuş Tommy Gun ayrıca alt yazılardada herkesin ismi değişik mesela Sam'e Memati Polly'e Çakır size de Polat diyorlar yani ve kurtlar vadisindeki müzikler eklenmiş pusu cendere bu aşk filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 zuhaaaa süper olmalıdır lan! ama tommy gun değiştirmişler o bok olmuş tommy gunsız Mafyamı olur bea! ne keleşi [signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper [Bu mesaj Erutan tarafından 17 Aralık 2004 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Eheueh Polat'ın bıçagı :P euhueh ecok guldum ya[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 grom su cdyi okula getirsene ÇAKIR abin istiyo :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 varmı sitesini bilen.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 haha görevi yapinca ne oluyor tesbih mi atiyorlar ? yoksa göreve tabakta gelen kurşun üzerine mi başliyorsunuz? 2 kişinin bildigi sir degildir muhabeti dönüyor mu? Türkiyenin bu puslu ve karanlik vadisini güsel temiz bilgisayarima sokmayi hiç düşünmüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obacan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Bu oyun nerden bulunur yaw istiyorum bunu alıp oynamalıyım! :D[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar