Chemic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 beyler ben diezde humanım nick:ShadowFax Job:Provoker LvL:51 Clan:RebeLLioN (Tm) beni tanıyan varmı veya oynamıs olan artık burdada tanısalım
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Shadoww Koc Beni Hatirliyorsundur Umarim ben Achillas - Andain_TR wardı mage onla abyss kasardık :D gece 2 3 e kadar.Hatirla Bakalım[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :(
Chemic Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 o aksam 64 tane kastım ben :))) hatırladım achillesle aynı clandayız senide bekleriz 50+ ama
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Shadow Msn varsa solesene ben 30 tane kastım bastım hiç bişi cıkmadı :D Msn sole[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :(
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 He ShadowFax seni hatırlıyorum Diezde.Hatta lvl 40a geçerken beraber Saber Tooth kesmiştik de sen bunlar xp vermez diyipde paty liderine küfür etmiştin :D[signature][hline]THeY WiLL RoLL iN FeaR...
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Ahuaha,kirli donlar cıkıyomu yoksa :D Bu arada Diezdeki Tormentors klanındaki lvl52 warior Buzkirpisii ben degilim,Cok sevdigim Enistemdir,ben 40 tayken bırakmıstım o 52 yaptı.Küfür etmeyin gorursenız yani:D
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Tamam Gordugum an Edecemmm(Dermisiiim).İyi iyi Enisteye bak hele Knight ta oynarmıs.iyide lvl kasmıs ha büyük mucize :DYoksa Sana Enistenmi Oynamayi Ogretti Buzkirpisi ?? Ablan Bu ise ne diyor Kocasının Knight Oynamasına[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :(
Chemic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya bakın ben kimsye kufur etmedim ki :)) gercekten bu arada buz kirpisi enisten oyunu biliyor bana glave al falan dedi.bende hemen konusmamızdan sonra glave döndüm :)) yani aklıma girdi lol
Chemic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu arada rogue crackez a girmissiniz iy valla[signature][hline]---------------------------- Server:DieZ Nick:ShadowFax LvL:51 ClaN:RebeLLion (Tm)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Ben o clanda deilim artık yanlislikla cıktım tam bana mirage verecekleri gün birdahada almadilar yalanci muamelesi yaptilar deli OLDUM .varya cinnet gecirdim haaa.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( Ultima Online Staff and Developer Knight Online Player
Chemic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bu arada artık Eternity^2 deyim[signature][hline]---------------------------- Server:DieZ Nick:ShadowFax LvL:51 ClaN:RebeLLion (Tm)
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Nedir eternity^2 Klanmı yoksa Bu avrupa serveri dediklerimi: eyvah cok kotu rezil olcaz ama bir arkadas dedi oyunda,avrupa serveri acılcak diye.
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 OOO Pelerini almissin Yani Shadow Olm cabuk Sor Eger LvL 49 Asasian alırlarsa geleyim sor hemen :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player And Adonis Server Admin
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Yess Server Casusuyum yani Gm gibi bişi Playerlar arasında invis dolasip bakiyorum cok süper bişi bir arkadasım adminle tanistirdi beni türk bir Gm daha war oda yardımcı oluyor bana cok eglenceli bişi[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( VAV UO Staff Member Knight Online Player And Adonis Server Admin
lucifertr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 tanimam m1 :) bende luciferTR FeeL_THe_BeasT claninin lideriyim tan1yan arkadaslar vard1r sanirim :) diez deyiz[signature][hline]LuciferTR
Öne çıkan mesajlar