Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 nedir? tam olarak 10 sene sonra saçlarımı kestirdim. yalnız kesilince çok kıvrıldı mk. böle bişiler kullanayım düzgün dursun? bide saçımın düz duracağını düşünerek o tip bi model kestirdim fakat gelin görün ki AFEDERSİNİZ YAHUDİ gibi oldum. nabak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 köpük falan yemedi. spray yemedi öle diyim. böle bu air kondişinırlar falan yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 brezilya fonu cektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 daha realistik plix. http://www.bestshorthaircuts.com/wp-content/uploads/2014/05/beard.jpg bunu denedim. ama kabarınca amerikan hasıldaki bıredli kupıra döndüm tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 bestshorthaircuts.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 olm nete short hair+beard yazdım beğendiğimi kestirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar