Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni bir player

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öncelikle her keze merhaba.Paticik ailesine yeni uye olan biriyim.Cok guzel bir portal oluşturdukları için öncelikle yetkilileri tebrik etmek istiyorum.Şimdi geleyim asıl sadede;

Ben knight online isimli oyuna başlamak istiyorum.Bilgi deseniz sıfır.Forumlarda araştırdım pek bi sonuç alamadım.

Amacım ücretsiz olarak bir online role playing oyunu oynamak.Ve türk arkadaşlarla tanışıp iyi zaman geçirmek.Bu oyuna hangi serverda başlamalıyım onu bile merak ediyorum şahsen.Bir yerlere gelmek ve türk arkadaşlarla beraber eğlenmek istiyorum.

İkincisi karakter olarak ne secmeliyim.Pvp yapmak ta istiyorum.Buyuk kısım assasian demiş assasian secince stat dagıtımı ve skill dagıtımı konusunda bana yardıme derseniz sevinirim.

Irk vs her konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.Şimdiden yardım edebilecek arkadaşlara sonsuz şükranlarımı sunarım.Eğer bu emsajımla bazı arkadaşları rahatsız ettiysem de onların hepsinden özür dilerim.

Saygılar...
Mesaj tarihi:
rogue açacaksın lvl 10 dan sonra assassin e vermeye başlayacaksın skilleri lvl 25 te falan 1 er 1er artmaya başlayacak o zamanda 1 assassin 1 explore verceksin skilleri

statlar konusuna gelince dex ve hp önemli senin için lvl 40 olana kadar dex gel sonra giyeceğin armora göre hp verirsin[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
Baska bi sekilde yazılsaydı direk arama yap diyecektım ama o kadar temiz bir yazı olmuski,birseyler yazmasak ayıp olur :)

Kısaca; server olarak Xigenon daha yeni ve gayet cok Türk var,digerlerindede var ama digerleri daha eski olmaları ve bazı bugların yeterince sömürülmüs olması yuzunden eksi puan alıyor.Xigdede lvl 60 lar var ama en azından dusuk lvl cok insan var beraber zaman gecirilebilecek.
Karakter olarak ''neyi seviyorsan'' o ol.İlla assasian diye birsey yok,bu senın oyunu oynama sekline baglı,yani ben diabloda sadece amazon olurum,ama ultimada ne gucluyse o olurum gibi,arada karar vermen lazım.Bazı karakterler pvp de daha iyi bazıları pvm de.Bazı dedigim zaten cok az karakter tipi var.
Zaten oyuna basladıktan sonra diger karakter tiplerini gorerek,onlara da yönemle ihtimalın yuksek.
Eger assasian olucam dersen,sürekli dex e gideceksin 25 den sonra 90 lara kadar hp ye ver ki yuksek lvl zırhları giyebilesin.
Skillerdede hepsini assasian'a arta kalan puanı explorer a vereceksın.
Aslında ne olacaksan her biri hakkında baya bi konu var forumda.O yuzden cok detaya gırmıyeyım.
Su var birde;
Assasian da iyi olmak istiyorsan,acıkcası azımlı olmalısın baya,yani oyunu gunde kac saat oynayacagında onemlı,cunku rogue itemları cok pahalı itemler,dolayısıyla lvl in yanında parada kasman gerekiyor.Cogunda var ama mesela priest daha masrafsız,mage de rogue ya gore masrafsız olanlardan.
Dedigim gibi sen daha onceki oyunlarda ne seviyorsan o ol baslangıc icin.
http://forum.paticik.com/view.php?id=101189
Buradan biraz daha detaylı bilgi alabilirsin sanırım.
Dn:Kibar adama kibar davranmak gerek,kastım kendımı ha :D
Mesaj tarihi:
Irk konusunda buradaki arkadaslardan xig de oynayanların cogu Human-elmorad yani.Orclarda var sanırım areste-diezde.
Oda senin tercihine kalmıs gene.Orclarda ben armorların durusunu begenmıyorum,insanlarda zırhlar belli ediyor kendini.Hem hatunlar falan var:D orcta birtek priest hatun.
Cumlelerin hepsi devrik olmuş iyimi :hmm:

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 09 Ocak 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bu oyunda warrior pek o kadar iyi değil ama defense ile tank yaparsın lvl 45 te provoke açılır mage arkadaşlarınla iyi olur ama tek başına hayatta kalabilen assassin bence[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
Orta karar,55 ten sonra guclenıyor.55 altı iken baya bi gücsüz:D ama normaldede oyle degilmidir zaten,warior gidipte dragona a dalmaz heralde.Pvp de 55 ten sonra is yapmaya,60 ta cosmaya baslarsın.Sıkılmazsan iyi bence.
Wariorda attack warior olucam dersen skillerde attack/def yap.
Defense warior olucam dersen,ki,lvl 45 ten sonra defense wariorun provoke skilli acılır,bununla lvl atlaman baya bi hızlı olur digerine göre.Ama vurusun baya bi az olur.
Her iki tiptedede lvl 55 e kadar lvl 40 assasianın verdıgı hasarı veremessın.
Ama lvl 60 a geldiginde assasianı birtek sen durdurusun-muş(duyduklarım :) )
Mesaj tarihi:
Warior un öle efsaneleri var :)
Benim de duyduğuma göre lvl 60 warioru gören CZ (Colony Zone) da kaçacak delik ararmış :D
Hatta bi rivayete göre Sword Dancing Özelliği ile 3 kişiyi rahat alan Wariorlar varmış bu 3 Kişide Assasin :D[signature][hline]Besmele çek...
Mesaj tarihi:
öeah canım o kadarda atma[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

Mesaj tarihi:
ok o zmn bende sımdı yukluyorum oyunu %67 de bende xig e gırerım saol[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu-------------
Mesaj tarihi:
Yardımlarınız icin cok tesekkurler.Biraz verdiginiz linkdeki bilgileri okuyayım ve assasin olaral el-morad olarak xigenonda oyuna bu gece başlıyayım.Umarım 1 ay gibi surede oyun icinde genel bilgilere en azından sahip olabilir ve sizlerle beraber savaşmaya başlıyabilirim.
Mesaj tarihi:
Sen bu oyunu öyle zannetme bence.Aslında mmorpg yi sevip her oynayabileceğini oynuyorsan sen mmorpg lere alışıksındır.Onun için 1 gün bile olmadan anlarsın oyunun mantığını ( Mesela ben böyle olmadı mmorpg sevmeme rağmen assasin olucam heralde ) Ama eğer ilk bunu oynuyucaksan biraz bi en falza 2 hafta olur. Yani senin dediğin gibi 1 ayda anlama olayı yok hemen anlarsın demek istiyorum. Konuya gelince hiç warrior özenme orc warrior lvl 32 yim areste ama çok zor assasin leri görünce canım çekiyo bi vuruyo 600 canı gidiyo adamın örneğin 30. lvl de dire wolflar 2 vuruş senin için.tabii bunlar özel saldırısız lvl 40 ta olan bi assasin 1200 gibi bi hasar verir.Bunu özel saldırı denersen bence bi 3000 gibi vurabilir ama bu kadar az olacağını sanmam lvl 40 bi assasin ark vardıda (5 lvl atlamamda yardımı olmuştur areste ) 4000-5000 arası değişiyormuş.

Yani uzun lafın kısası bence sen bu oyunu hemen anlarsın.Ve de karakter olarak herkesin dediği gibi

ASSASİN
Mesaj tarihi:
el morad assasin sectim ama kararkter yaratım ekranında bonuslu stat verme kısmında diger statları dusurup hepsinimi dexe vericem bonuslarla birlikte acaba?
Mesaj tarihi:
Excane LvL 15e kadar Dexe ver sadece ondan sonra Soyle Ayarla LVL 40 ta HP 90 olacak sekilde ayarla istersen ilk hp yi 90 yap sonra bir daha asla verme gerisi paso dex[signature][hline]Name:KuardoN
Server: Ares
Race:Male El Karus (OrC)
Job:Assasin
Level:59
National Point:22500
Clan: TOWN (Pelerinli Clan)
Clan National Point:229500
BANNED:(
------------------------
DieZ 1-2
Name:Achillas
LvL:51
Job:AsasiaN
Clan:RoguE CrackaZ
DEAD :(
Ultima Online Staff and Developer
Knight Online Player

Mesaj tarihi:
cok soru soruyorum ama basic skillere skill point dagıtacakmıyım acaba?dagıracaksam onerilen skilleri ve miktarlarını iletirseniz sevinirim.Zamanınızı alıyorsam uzgunum ama yardımlarınıza gercekten cok ihtiyacım var.
Mesaj tarihi:
Ama Assasin için item lazım yani sağlam bi assasin karaktere eğer itemı kendin düşüremezsen en az bi 100m harcarsın diye tahmin ediyorum :)
En ucuzu paper mage :) lvl 45 im giyebileceğim en iyi set + Fire Blast scrol una harcadiğim para toplam 15m :) Daha da bi ihtiyacım çıkmayacak :) Para benim neyime :)
Masrafsız olsun dersen Mage aç yani :D[signature][hline]Besmele çek...
Mesaj tarihi:
Basic skiller lvl atladıkca açılır kendileri onlara vermene gerek yok
Sen Assasin olacaksan tüm skill pointleri assasine
artanları Explore a ver
Neden artan dedim. Skill pointi verirken lvl ından yüksek yapamıyosun . skill pointler her lvl da 2 şer geldiği içinde belli bi lvl dan sonra başka bişiye daha vermen lazım onuda Explore skilline ver.[signature][hline]Besmele çek...
Mesaj tarihi:
Bana Msn adresini Soyle Detayli olarak anlatayim herseyi.[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2
Knight Online Player

Mesaj tarihi:
Bi daha uzun yazı yazmıycam,benım yazdıklarımı adam bidaha sormus :hmm:
said:
Buzkirpisi, 09 Ocak 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
Eger assasian olucam dersen,sürekli dex e gideceksin 25 den sonra 90 lara kadar hp ye ver ki yuksek lvl zırhları giyebilesin.
Skillerdede hepsini assasian'a arta kalan puanı explorer a vereceksın.

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 09 Ocak 2005 20:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
:D:D:D:D ueheuhe yaz olm bosver maksat yardım.[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2
Knight Online Player

Mesaj tarihi:
yazdıklarınızı anladım okudum dikkatlice fakat basic skillslerle ilgili bir sey yazmıyordu.Bu sebepten sormustum.Yardımlarınız icin cok tesekkurler bosa gittigini sakın dusunmeyin tamamen sizin yazdıklarınıza gore gelistiriyorum charımı.
saygılar.
  • Yeni Oluştur...