Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 70 lerı felan bılmemde ben bır defa yaklasık 51 saat felan ayakta kalmıstım UO nun en ateslı gunlerınde o zamanlar ultimatr vardı sadece :P işte 51 saat oyun oynadım sonra bılg masası ustunde uyuya kaldım uo oynıyodum gene ıkı dakıka goızlerımı kapatam dedım 18 saat uyumusum bıde kalktım hava yenı kararmaya baslamıs cok tuhaf olmustum boyle bır ara sıyırıcak gıbı oldum[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 said: Joe, 06 June 2003 00:44 tarihinde demiş ki: $u anda bende sabahtan beri oturuyom 30 saat faLan oLdu...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Anlayamıyorum. Sizin günler 40'ar saat falan mı ? Sabahtan beri oturup nasıl 30 saat olabiliyor. Bir gün zaten 24 saat. İlla abartacaksınız herşeyi :)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 asıl ben sabahtan beri oturuyorum[hline] Eylenceli futbol oyunu! Flashda hazırlandı! internette multiplayer olarak karşınızdaki oyunculara şut çekin! Veya kaleci olun! Seçim sizin! Ücretsiz! Ödülllü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Benim şu an 79 saat oldu [dermişim][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 46 saat gecirdim.makina basıdan kalktıgım zamandan sonra da 50 saat falan yatakta gecirmisimdir. koma ya girecektim.:-)[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin Scripter,Grafiker ICQ=160053851 Volkan Polat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 aslında benim 3 günlük olayım war sadece tuvalete ve yemeğe çıkıyordum evin salonuna falan ancak o kadar sonra bi kaç gün uyudum tabi[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bayağı eskiden ilk uo oynamaya başladığımda sabaha kadar uyumadan 8 saat falan oynamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 3169 saat online kaldım. Yanımda Guiness'ten adamlar vardı. Server dayanamadı, en sonunda beni disconnect etti. Bıraksalar 6931 saat bile dururdum şerefsizim.. Şerefsiz Amil'im.. adsfdsfsdf [Bu mesaj stigmata tarafından 06 June 2003 11:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: TheSilver, 06 June 2003 11:30 tarihinde demiş ki: bayağı eskiden ilk uo oynamaya başladığımda sabaha kadar uyumadan 8 saat falan oynamıştım. en az senın sanırım :)[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 bende ilk uo oynamaya başladığımda 21.00 de 5.00 a kadar oynadığımı bilirim..[hline]KinGpiN the striked sazan Brother of Archie [Bu mesaj theKingpin tarafından 06 June 2003 11:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Yahu 8 saat nedir ki..? Leblebi gibi gidiyo 8 saatler.. :D Şaka bi yana, AoE I Expansion cd si gelmişti. Kurban bayramında Sansar'ın fabrikada 30 saat pc basında kalmıştım. Bi oyun bittikten sonra aralarda da Outlaws oynuyoduk.. Deli zevkli bir oyun şu Outlaws. Bilen var mıdır acaba buralarda.. ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar