Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine 14 şubat..

MeLoDu

Öne çıkan mesajlar

Bence arasıra söylendiği keşkem şundanım olsa yada bir yerde görüp çok beğendiği bir şeyi alırsan hoşuna gider. En azından benim hoşuma giderdi :) .
Bu arada eğer balonunu yeni gelenler bölümünde patlatsaydın ve cinsiyetini ortaya sürmeseydin ileri geri konuşan olmazdı. Malesef denyo çok. Yetkilerde malesef bu elemanlara hiç bir şey yapmadı -en azından bi uyarı-. Tabiki kendi bilecekleri iş bu ama son zamanlarda çok fazla sataşma vs.. var.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeLoDu, 09 Ocak 2005 12:44 tarihinde demiş ki:
Biliyorum daha erken ama şimdiden fikirlerinize ihtiyacım var.Saolsun sefgilim süprizimi bozduğu için yeni bir süpriz(hediye) bulmam lazım

said:
BlaCk_DmC, 09 Ocak 2005 14:35 tarihinde demiş ki:
MeLoDu benım realdan arkadasım olan MoMo'nun sevgılısıdır dıye kac topic beyanat vericem daha bılmıyorum

bende bişey sorcam madem bu momo ve melodu paticik.com forumları altında 2 tane user. bu melodu neyin süprizini yapmaya çalışıyor ?

[Bu mesaj forgiver tarafından 09 Ocak 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sevdiğin insana (öylemi bilmiyorum) hediye alacağın zmn asla başkalarını ağzına bakma.
yeterince vakit geçiriyorsanız ve birbirinize saygı duyuyorsanız, birbirinizi dinliyorsanız zaten isteklerinizi, zevklerinizide rahatlıkla çıkarabilirsiniz ortaya.[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Sosyal ağlarda paylaş

sevgilisi okumasn diosanız gerçekten orjinal ve adam gibi bi fikri olan bence özelden atsın..

fikre gelince şaşırt işte ben açıkçası hep bi günlük tutup onu vermek isterdim ama üşeniorm..
sora ne bileyim onun çok istedii bişi varsa onu al
ama en önemlisi paranın satın alamayacaı bişi ver ona!sevgini..[signature][hline]şöförün hatasını toprak örter..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...