Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yine 14 şubat..

MeLoDu

Öne çıkan mesajlar

Biliyorum daha erken ama şimdiden fikirlerinize ihtiyacım var.Saolsun sefgilim süprizimi bozduğu için yeni bir süpriz(hediye) bulmam lazım.14 şubat hem sevgililer günü hemde 1.yıl dönümü olunca iş biraz daha zor oluo.Fikirlerinizi bekliyorummm...Şimdiden saolunnn.
(herkeze inat bu konuyu tekrar açıyorum.Bana inanmayanlarada tek cevabım bi önceki 14 şubat konusunun sonundaki mesajı okusunlar)

[Bu mesaj MeLoDu tarafından 09 Ocak 2005 12:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

80 kusur cvp geldikten sonra kendine bi fikir bulamadıysan sorunu kendinde ara...Yada sefgilinden ayrıl ona en buyuk hediye olacaktır zaten...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J]

Only Cla.Jackal.

[Bu mesaj cintonick tarafından 09 Ocak 2005 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 09 Ocak 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
sen şimdi sevgiline sürpriz yapıcan dimi ? ama hiç aklına gelmiyo mu ki o da burayı okur, sonuçta o da bu foruma üye ?

ya o benim kdr çok girmio nete.ayrıca hadi girdi baktı buraya diyelim.o kadar fikir arasından hangisini yapcağımı nerden bilsinki :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 09 Ocak 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
lan bi susun topici erken açması dışında hiç bi hatası yok hayret bişey ya.
manyakmısınız siz balonlu gördüğünüz herkişiye saldırıyorsunuz?
bazen bende yapıyorum bunu ama ayıp ya.
diğer topicde konu sapmış fake make denmiş Ema dağıldığı için kapatmış.yeniden isterse açabilir demiş açmış ne var bunda.

bu arada allah senden razı olsun fistan.dünden beri bana ii davranan tek insansın birazdan ağlıcam walla :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası böyle bi konu açman bana ilginç geldi. Çünkü sevgilinin karakterini, nelerden hoşlandığı sen bizden çok daha iyi bilirsin ve böyle özel bir günde alacağın hediyeyi bu tür kriterlere göre seçersin. Yanılıyor muyum ??

Benim sevgilim böyle bir davranışta bulunacak olsa beni yeteri kadar tanıyamadığı için ilk fırsatta ondan ayrılırım.[signature][hline]Bonzi Eşeklere Özgürlük !!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonzi_Buddy, 09 Ocak 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
Açıkçası böyle bi konu açman bana ilginç geldi. Çünkü sevgilinin karakterini, nelerden hoşlandığı sen bizden çok daha iyi bilirsin ve böyle özel bir günde alacağın hediyeyi bu tür kriterlere göre seçersin. Yanılıyor muyum ??

Benim sevgilim böyle bir davranışta bulunacak olsa beni yeteri kadar tanıyamadığı için ilk fırsatta ondan ayrılırım.

sizin verdiğiniz fikirler doğrultusunda kendi sevgilimin karakterine uygun olanı seçsem olmuo mu?sonuçta 1 elin nesi var 2 elin sesi var demii???
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sirnaber, 09 Ocak 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
bi hediye almaktansa kendi çabanla bişiler yapman daha hoş, daha anlamlı olur bence. ne biliyim kazak ör, film çevir, kitap yaz, bileklik filan yap. yanına da ufaktan bi yazı iliştir, tamam işte, benim en çok hoşuma giden hediye tipi.

bu bana mantıklı geldi[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen bide Mirloth 37 highlander minstrel var oda çok şeker (excal)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...