Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Last Exile

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anime severler mutlaka izlesin, ancak animeye yeni başlayanlar içinse.. bilemiyorum çok karışık olaylar bütün bölümlerini birden izlemeden anlaşılmıyor pek. Sorusu olanı elimden geldiğince cevaplarım.[signature][hline]Your love was a blessing, but mere a dream,
Which I will not abandan till I wither.
Mesaj tarihi:
Last EXILE diye açmışsın önceki konuyu. dolayısıyla Last Exile diye aratınca çıkmıyo.[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me
-The Legend of Selim Wormrider
Mesaj tarihi:
pardon diyorum.. bi daha olmaz daha dikkatli olurum diyorum..[signature][hline]Your love was a blessing, but mere a dream,
Which I will not abandan till I wither.
  • 3 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
3 yil onceki thread i bump layalim :D -yukarda bahsi gecen diger last exile thread i database den yok anlasin -

neyse, harika bir seri, cok kaliteli cizimler, hikaye anime ye yetmemis, tasmis. Acikcasi cok acik nokta var, ufak kiz al, niye exile icin anahtar ?

baska, exile nedir, tam anlamadim.

ve son 5 6 bolum acaip kopuk geldi bana, bir anda olan seyler, o arada diger insanlar ne durumda, hicbir halt anlamadim diyebilirim son bolumlerde.

kesin seyredilmeli.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
güzeldi begendim ama

dio ya çok üzüldüm abi bari sonunda öldürmeselerdi normale felan dönseydi. bide anlamadım exileın naptıgını tam olarak başka dünyayamı geçtiler gezegeni toplayıp?

• Yeni Oluştur...