KOBI Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Anime severler mutlaka izlesin, ancak animeye yeni başlayanlar içinse.. bilemiyorum çok karışık olaylar bütün bölümlerini birden izlemeden anlaşılmıyor pek. Sorusu olanı elimden geldiğince cevaplarım.[signature][hline]Your love was a blessing, but mere a dream, Which I will not abandan till I wither. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 -allah allah ben nu konuyu açtiğima adim gibi eminim ama- [hline] edit : açmışım ... http://forum.paticik.com/view.php?id=50037 arama motorunda bi sorun var ... ı ile i arasi sapitiyor ... hmmmm [Bu mesaj hired_gun tarafından 08 Ocak 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Last EXILE diye açmışsın önceki konuyu. dolayısıyla Last Exile diye aratınca çıkmıyo.[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOBI Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 pardon diyorum.. bi daha olmaz daha dikkatli olurum diyorum..[signature][hline]Your love was a blessing, but mere a dream, Which I will not abandan till I wither. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 yok ya arama motoru ile ilgili bi terslik var ..:) yoksa sana bi lafimiz yok[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 evet hiredin sucu :P sıkıstı adam hemen arama motoruna atio sucu cik cik! :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 3 yil onceki thread i bump layalim :D -yukarda bahsi gecen diger last exile thread i database den yok anlasin - neyse, harika bir seri, cok kaliteli cizimler, hikaye anime ye yetmemis, tasmis. Acikcasi cok acik nokta var, ufak kiz al, niye exile icin anahtar ? baska, exile nedir, tam anlamadim. ve son 5 6 bolum acaip kopuk geldi bana, bir anda olan seyler, o arada diger insanlar ne durumda, hicbir halt anlamadim diyebilirim son bolumlerde. kesin seyredilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 20 bölümü yayınlayınca mtv bi haber versenize orda bırakmıştım 4 sene mi ne önce... bi daha çekmeye kasamayacam mtvden izleyem bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2008 güzeldi begendim ama dio ya çok üzüldüm abi bari sonunda öldürmeselerdi normale felan dönseydi. bide anlamadım exileın naptıgını tam olarak başka dünyayamı geçtiler gezegeni toplayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar