tom Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Blizzard download çok yavaş başka indirecek yerler varmıdır adres verebilirmisiniz... Ya da istanbul'da elden kopyasını satacak olan varmıdır yada başka çözüm bilen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 said: 2ainteractive, 08 Ocak 2005 04:12 tarihinde demiş ki: said: Bir kez daha tekrarliyorum. Eu version icin bir link yada adres varmi? downloader cok yawas cekilmiyor cidden.. Upload edilmis bir yer varsa cidden cok makbule gecer. ftp://130.89.175.1/pub/games/tmp/ flashfxp ile reconnect suresini 120 saniyeden 2 saniyeye dusur cunku 421 kişi max limit arada girebilmek icin kendisi devamlı retry cekecek ayarlardan retry sayısını 34435345 yap daha once us clientını offical downloaderla cok iyi inmişti şimdi 2 kb yi gecmiyor umarım bu ftp dekide fake degildir. ama degil sanırım diger topicte skroce indirdigini soylemiş demişim[signature][hline]arent you infected yet? Infected Mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 sağol da o link artık boş ordan indirmeye başlamıştım,şimdi dosya yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 bence bir daha dene su an ordan cekiyorum[signature][hline]arent you infected yet? Infected Mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 /pub/games/tmp/World of Warcraft 1.1.2 Installer-enGB/ directory yi degiştirmişler[signature][hline]arent you infected yet? Infected Mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 This document contains no data diyo delircem[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 acc ve pass lazım mı? Atıyor da beni log in olduktan sonra[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 su anda 130.89.175.1/pub/games/tmp/World of Warcraft 1.1.2 Installer-enGB/ burdan cekiyorummpq dosyalarından birin hayır acc name yada sifre gerekmiyor flashfxp ile girersen birde sunu dene quick connect ten ip yerine 130.89.175.1 yaz acılan bolumde pub> games > bu klasorun içinde tmp ve world of warcraft klasorleri var 2. sinden birine girmeye calıs[signature][hline]arent you infected yet? Infected Mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2ainteractive Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ftp://130.89.175.1/pub/games/tmp/World of Warcraft 1.1.2 Installer-enGB/Installer.exe ftp://130.89.175.1/pub/games/tmp/World of Warcraft 1.1.2 Installer-enGB/Installer Tome.mpq ftp://130.89.175.1/pub/games/tmp/World of Warcraft 1.1.2 Installer-enGB/Installer Tome 4.mpq ftp://130.89.175.1/pub/games/tmp/World of Warcraft 1.1.2 Installer-enGB/Installer Tome 3.mpq ftp://130.89.175.1/pub/games/tmp/World of Warcraft 1.1.2 Installer-enGB/Installer Tome 2.mpq ftp://130.89.175.1/pub/games/tmp/World of Warcraft 1.1.2 Installer-enGB/World of Warcraft (OS X).app/ ftp://130.89.175.1/pub/games/tmp/World of Warcraft 1.1.2 Installer-enGB/DirectX/ flashfxp de quick connect kısmında ip yerine birde bunları dene yada getright yada flashgette dene ben denemedim oluyormu.[signature][hline]arent you infected yet? Infected Mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Manyak okulum yüzünden sorun ya =) Arkadaşa dvd ye çektirtecem artık. Saolasın[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar