Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Beta'da Server Seçimi

Qui

Öne çıkan mesajlar

Aman ya nasıl biliyorsanız öyle yapın suç bende bir şeyler anlatmaya çalıştım size.

ha illaki ispat isteyenler www.blizzard.com ve www.blizzard.co.uk e bir tracert yapınca herhalde anlarsınız...

[Bu mesaj X-calibuR tarafından 05 Ocak 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

eğer serverlara amerikadaki server isimlerinin aynisi verilirse Best of the Best serveri var Archimodes ona girelim. Bütün iyi avrupali oyuncular da oraya gelecektir zaten. Direk düz mantık ^^
Serverlar fransa'da olacak olayını da arkadaş heralde 1-2 ay öncesinden duymuş olabilir. Bu localize olayı olmadan önce Blizzard bütün serverlarin fransada olacağını söylüyordu. Haa fransada oluyo da ne oluyo çok mu lag var? ben 64k cablo ile 80-200 ping aliyorum. Mmorpg'lerdeki 200ping = fps oyunlarindaki 40-50ping. Yanı hiç sorun yok. Şimdi localize olayı başladı ama serverların fransa harici diğer ülkelerde olup olmayacağı söylenmedi. Sadece değişik dillerde clientlar çıktı ki bunlarda bile bug var şu anda. Mesela adam almanca client ile bi itemin linkini atıyo trade channelda, almanca çıkıyo item ^^

kısacası, hele bi oyun çıksın da server seçmek için bi günümüz boşa gitsin herkez buna razıdır sanırım :) ozamana kadar burda takılın biraz warcraft fiction okuyun gaz olun çok kral

http://tdl.diabloii.net/index.php
Sosyal ağlarda paylaş

said:
X-calibuR, 05 Ocak 2005 11:29 tarihinde demiş ki:
Aman ya nasıl biliyorsanız öyle yapın suç bende bir şeyler anlatmaya çalıştım size.

ha illaki ispat isteyenler www.blizzard.com ve www.blizzard.co.uk e bir tracert yapınca herhalde anlarsınız...

[Bu mesaj X-calibuR tarafından 05 Ocak 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir]

Sunucular başka yerde bunlar başka yerde... Hem .com ile co.uk US üzerinden yayın yapan siteler.[signature][hline]pff
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sQu, 05 Ocak 2005 12:09 tarihinde demiş ki:
eğer serverlara amerikadaki server isimlerinin aynisi verilirse Best of the Best serveri var Archimodes ona girelim. Bütün iyi avrupali oyuncular da oraya gelecektir zaten. Direk düz mantık ^^

Bunu şubatta oyun çıkınca yapabiliriz ama final beta serverları büyük ihtimalle (us'de öle oldu) sadece rakam olacak.

O halde 2. server'a giriyoruz?

Eğer 2den fazla pvp server'ı olursa, yine 2. pvp server'ı olsun?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yenerk85, 04 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki:
güzel güzel blizzard oyunu geç çıkarıyo birbirimize giriyoruz
aslında beyoğlunun bi ucundan diğer ucuna alliencelar meydanda horde da galataya doğru bi battlegrounds yapabiliriz

[Bu mesaj Yenerk85 tarafından 04 Ocak 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir]

hhahahah yener sen çok yaşa ya.... çok iyiydi :D :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

tamam o zaman 2 iyidir. hayırlısı olsun bakalım.

so be it. jedi.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki:

normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...