Qui Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Bu tartışma daha fazla devam ederse müdahele etmek zorunda kalıcam arkadaşlar. Başlık server seçimi, sadece bunun üzerine mesaj atarsanız sevinirim. Başlığa yazık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 EU beta da ben de varım arkadaşlar Yaktım sizi[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ratrex Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 dogrusu benim için oncelikle avrupa betası acılsın yeter gına geldi beklemekten .Su aralar oyun içi çekilmiş video larla zaman geçiriyorum. Prawler arkadasımız da dikkat etsin yanlışlıkla kendi yanarsa mesuluyet kabul etdilmez . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
X-calibuR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Aman ya nasıl biliyorsanız öyle yapın suç bende bir şeyler anlatmaya çalıştım size. ha illaki ispat isteyenler www.blizzard.com ve www.blizzard.co.uk e bir tracert yapınca herhalde anlarsınız... [Bu mesaj X-calibuR tarafından 05 Ocak 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 eğer serverlara amerikadaki server isimlerinin aynisi verilirse Best of the Best serveri var Archimodes ona girelim. Bütün iyi avrupali oyuncular da oraya gelecektir zaten. Direk düz mantık ^^ Serverlar fransa'da olacak olayını da arkadaş heralde 1-2 ay öncesinden duymuş olabilir. Bu localize olayı olmadan önce Blizzard bütün serverlarin fransada olacağını söylüyordu. Haa fransada oluyo da ne oluyo çok mu lag var? ben 64k cablo ile 80-200 ping aliyorum. Mmorpg'lerdeki 200ping = fps oyunlarindaki 40-50ping. Yanı hiç sorun yok. Şimdi localize olayı başladı ama serverların fransa harici diğer ülkelerde olup olmayacağı söylenmedi. Sadece değişik dillerde clientlar çıktı ki bunlarda bile bug var şu anda. Mesela adam almanca client ile bi itemin linkini atıyo trade channelda, almanca çıkıyo item ^^ kısacası, hele bi oyun çıksın da server seçmek için bi günümüz boşa gitsin herkez buna razıdır sanırım :) ozamana kadar burda takılın biraz warcraft fiction okuyun gaz olun çok kral http://tdl.diabloii.net/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: X-calibuR, 05 Ocak 2005 11:29 tarihinde demiş ki: Aman ya nasıl biliyorsanız öyle yapın suç bende bir şeyler anlatmaya çalıştım size. ha illaki ispat isteyenler www.blizzard.com ve www.blizzard.co.uk e bir tracert yapınca herhalde anlarsınız... [Bu mesaj X-calibuR tarafından 05 Ocak 2005 11:44 tarihinde değiştirilmiştir] Sunucular başka yerde bunlar başka yerde... Hem .com ile co.uk US üzerinden yayın yapan siteler.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: sQu, 05 Ocak 2005 12:09 tarihinde demiş ki: eğer serverlara amerikadaki server isimlerinin aynisi verilirse Best of the Best serveri var Archimodes ona girelim. Bütün iyi avrupali oyuncular da oraya gelecektir zaten. Direk düz mantık ^^ Bunu şubatta oyun çıkınca yapabiliriz ama final beta serverları büyük ihtimalle (us'de öle oldu) sadece rakam olacak. O halde 2. server'a giriyoruz? Eğer 2den fazla pvp server'ı olursa, yine 2. pvp server'ı olsun?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bencede 2 mantıklı.En azından en mantıklısı bu geliyor bana 2 server de olsa 5 tanede olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Yenerk85, 04 Ocak 2005 04:14 tarihinde demiş ki: serverlar 15000 kişilik diye duymuştum :) Vıraja son 40 m yavaslayın.... serverlar max 20.000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Yenerk85, 04 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: güzel güzel blizzard oyunu geç çıkarıyo birbirimize giriyoruz aslında beyoğlunun bi ucundan diğer ucuna alliencelar meydanda horde da galataya doğru bi battlegrounds yapabiliriz [Bu mesaj Yenerk85 tarafından 04 Ocak 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] hhahahah yener sen çok yaşa ya.... çok iyiydi :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Herkesin farkına varması için up diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 tamam o zaman 2 iyidir. hayırlısı olsun bakalım. so be it. jedi.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Yenerk85, 04 Ocak 2005 20:50 tarihinde demiş ki: normalle anormal arasındaki farkı oynarken anlayamıyor musun? illa fps mi lazım matrix misin, neo musun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Son olarak hangi server simdi??? EN Final Beta 2 mi?[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sanırım PvP olarak 4 5 6 varmış (öle duydum emin değilim) bunlardan 6 cısına gircez.(başka bu topicte yazılmıştı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Populasyonu şuan high olmayan bir tanesi olsun bence sıra beklemeyelim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 PVP Server 6'dayız.[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 pingi en iyi olan hangisi sizde arkadaşlar? 6mı?[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 serverlara girebilsek.. :-)[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Eh tabi ben uyurken oynarsanız über güçlerimi kullanıp oyunu sabote ederim. bekleyin remote control açıyorum 5 dkya :P[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ya en iyi ping alabildiğimiz bi tane olmayacak bence hepsi neredeyse eşit olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ingilizce pvp serverların hepsi High'dı baktığımda.. biz de ortadaki olan 6'ya girelim dedik..[signature][hline]<Anatolian Sunrise> ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Birçok kişi 6 demiş.. O zaman offical paticik serverini 6 yapalım...[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az votka vardır. [/b]Wow:Hordish Manner Überim , Übersin , Über , Überiz , Übersiniz , Überler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 2 server görülüyor ve numara yok?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 qui; bu hali closed beta test donemindeki hali.. geri almislar serveri heralde..[signature][hline]ARAMA YAPALIM, YAPMAYANLARI UYARALIM! [Bu mesaj UnKnownTR tarafından 09 Ocak 2005 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 lol patladı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar