Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PES 4 online...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
windows xp de pes 4 ü kurdum.online olarak bi arkadaşımla oynamak için önce hosta girdim waitingde kalıyo.arkadaş o waiting yazan zamanda mı bağlancak bana nasıl olcak,biri anlatırsa memnun olurum..
Mesaj tarihi:
senin ekranda waiting cikicak
ta ki o sana baglanana kadar
o senin ip adresini girip baglan dedigi zaman sende ,atiyorum arkadasinin adi osman, osman size mac teklif ediyor ,kabul etmek istermisiniz ? diye sorucak.
kabul ettigin zamanda takim secme ekranina geliceksiniz ikinizde.
Mesaj tarihi:
portu ekledim ama olmuyo nbalive da oynamk istiyorum oda olmuyo şunu ayrıntılı bi biçimde anlatın lütfen..nbalive içinde anlatırsanız sevinirim.pes4te baya bi waiting diyo sonra unable oluyo..

[Bu mesaj GilthanasUO tarafından 19 Aralık 2004 11:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Firewalls
Note that if you have a firewall and want to play online, the following
TCP/IP ports must be open in the outbound direction:
HTTP 80 TCP/IP
HTTPS 443 TCP/IP
MsgConn/IM 13500-13599 TCP/IP
Roomsvr 26500-26599 TCP/IP

The following UDP ports must be opened for game packets for the outbound
and inbound connections:
Game Packets 3658 UDP

yazıyo sadece udp yimi yoksa bütün tcp ıp leridemi girmem lazım...nası oluyo..ben bu ayarları yapınca mesela nbayi online olark herhangi bi arkımla oynayabilirmiyim..[signature][hline]Gilthanas
Mesaj tarihi:
son patchi cekip kurmak
yada daha iyi bi internet hattiina sahip olmak .
bunun disinda bi cozum bilmiyorum
ama son patch oncesi olan genel bi bug idi cok lagli olmasi
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
son durum nedir arkadaşlar var mı oynayabilen 1.10 ile?
bi fark göremedik biz halen çok fazla takılıyor client'te[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Mesaj tarihi:
Patch Nasi yükleniyor ben oyunu yüklerken kendi kendine bi dos ekranı açıldı 5 dakka fala nbisiler yükledi o mu patch ?[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum)
nck = Zebani
Mesaj tarihi:
patchi indirdim ama .pl uzantılı geldi notepad nereye kopyalıcam ?[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum)
nck = Zebani
  • Yeni Oluştur...