GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 windows xp de pes 4 ü kurdum.online olarak bi arkadaşımla oynamak için önce hosta girdim waitingde kalıyo.arkadaş o waiting yazan zamanda mı bağlancak bana nasıl olcak,biri anlatırsa memnun olurum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 senin ekranda waiting cikicak ta ki o sana baglanana kadar o senin ip adresini girip baglan dedigi zaman sende ,atiyorum arkadasinin adi osman, osman size mac teklif ediyor ,kabul etmek istermisiniz ? diye sorucak. kabul ettigin zamanda takim secme ekranina geliceksiniz ikinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 peki herhengi bir firewll yada port ayarı gerekiyomu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 gerekiyor 5739 no lu portu acmaniz gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 firewall ayarlarından add port diyip 5739 yazıp tcp işaretlicem ve oklicem öylemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 portu ekledim ama olmuyo nbalive da oynamk istiyorum oda olmuyo şunu ayrıntılı bi biçimde anlatın lütfen..nbalive içinde anlatırsanız sevinirim.pes4te baya bi waiting diyo sonra unable oluyo.. [Bu mesaj GilthanasUO tarafından 19 Aralık 2004 11:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 şu nba,pes4 gibi oyunları online olarak oynamam için yapcağım ayarları biri ayrıntıları ile anlatırsa sevinirim..[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Firewalls Note that if you have a firewall and want to play online, the following TCP/IP ports must be open in the outbound direction: HTTP 80 TCP/IP HTTPS 443 TCP/IP MsgConn/IM 13500-13599 TCP/IP Roomsvr 26500-26599 TCP/IP The following UDP ports must be opened for game packets for the outbound and inbound connections: Game Packets 3658 UDP yazıyo sadece udp yimi yoksa bütün tcp ıp leridemi girmem lazım...nası oluyo..ben bu ayarları yapınca mesela nbayi online olark herhangi bi arkımla oynayabilirmiyim..[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 udp upload icin tcp download icin sen ikisinide ac iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 beyler bende waiting gibi sorun olmuor ama arkadaşımda bana girse bende ona girsem oyun acaip yavaş oluyor bir çözümü warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 son patchi cekip kurmak yada daha iyi bi internet hattiina sahip olmak . bunun disinda bi cozum bilmiyorum ama son patch oncesi olan genel bi bug idi cok lagli olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 1.10 patchim 64k cable war snrm kablo yetersizde hiç bir oyunda bu kdr takılmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 son durum nedir arkadaşlar var mı oynayabilen 1.10 ile? bi fark göremedik biz halen çok fazla takılıyor client'te[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 bende yabancılarla rahat oynuyorum ama rkadaştada bedede 1.10 patchi var yinede disconnected oluyo çözemeik olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 selam bugun alıp oynucam yoksa döğeerim kaç cd ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Patch Nasi yükleniyor ben oyunu yüklerken kendi kendine bi dos ekranı açıldı 5 dakka fala nbisiler yükledi o mu patch ?[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 http://www.gamershell.com/download_7707.shtml">Daha iyi online dan oynamak için çekiniz.1 .10 yaması.[signature][hline]Kill For You ! [b]KADIKÖYDE SOSİSLER 6'Lı PAKETTE SATILIR. Liseli Genç Fenerbahçeliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 linki düzgün olarka verirssen sevinirim msn = [email protected][signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 patchi indirdim ama .pl uzantılı geldi notepad nereye kopyalıcam ?[signature][hline]lancelot hib 1l3 :P 30.lvl void eldrich(dorumuyazdmbilmiyorum) nck = Zebani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar