sostizm Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Çıkar çıkmaz aldım, bir tipi bu.. pelerin 1 sevdiniz mi? bir tane daha o zaman ;) Dogrudan resmi koymadım, sadece merak eden baksın diye..[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. L40 Usta Science Scraper Dark Melee/Regen L31 TRT 3 Natural Tanker invul/Mace L12
tunch Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 çok yakışmış serim abi gidiyim alıyım hemen :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
CrayTotem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 ?? Bune yaw... Çok ilginç bir pelerin =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Keyzar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Pelerin hoş gözüküyor. Transparency olayı ayrı bir hava katmış ama bu pelerini Usta yerine Adasu üzerinde görmek isterim:-P Ayrıca hakikaten bir sinek havası veriyor:). Sırf bunun için böcek şeklinde bir kostüm yapılır.[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller /
Öne çıkan mesajlar