Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

assain kalkan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rouge assain için kalkan fikrinizi almak istiyorum 2 bıcak mı iyi iki elde yoksa kalkan + bıcakmı ? kalkan için str de grekiyor fikirlerinizi bekliyorum
Mesaj tarihi:
kalkanla biraz daha geç ölürsün ama iki bıçakla rakibini yutarsın[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
bosslarda falan işe yararda boss kescek seviyeye gelene kadar oho..[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
la manyakmısın Kalkan ın 100 defens vermesi icin 90 mı 100 mü ne str istior adamın dex e deilse Str ye vermesi gerekli kalkan alması icin :)[signature][hline]Name:KuardoN
Server: Ares
Race:Male El Karus (OrC)
Job:Assasin
Level:59
National Point:22500
Clan: TOWN (Pelerinli Clan)
Clan National Point:229500
BANNED:(
------------------------
DieZ 1-2
Name:Achillas
LvL:51
Job:AsasiaN
Clan:RoguE CrackaZ
DEAD :(

Mesaj tarihi:
valla boss kesen tank assassinler hakkında bişeyler okumuştum ama emin değilim sen dex aban[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

Mesaj tarihi:
Ya yalan hepsi manyakmısınız ilk kez duyuyorum ya Kalkan malkan .Tank Warrior yapar okadar.2 dagger siz asasian lvl 100 olsun bi poqa yaramaz.[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2

Mesaj tarihi:
Tank wariror bitti Asasianmı cıktı millet iyice delirdi yaf:D[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2

Mesaj tarihi:
Oldu olacak assasianları god mode yapalım : bendenizde tank paper mage.
Cidden ne adaletsiz ya.
Swift rogue da.Heal roguda.Armor acma roguda.Hide olma roguda.Tamam hide-stealth mantıklı lafım yok.Hide-stealth i görme gene rogueda.Strength of wolf ta rogue da.Yuh artık.
Mesaj tarihi:
ben sana diom buzkirpisix ile oyna diye =][signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

Mesaj tarihi:
Kardeşim ne hide ı ya stealth varya sırf o rogue e yeter valla ciddi ciddi god mode gibi oluyor :D[signature][hline]Seks bir matematiğe benzer:
Yatağı topla,elbiseleri çıkar,bacakları böl,çarpmaya başla...
Mesaj tarihi:
Oyun Assaiab Üstüne kurulmus beyler.UO da Nasıl Warlock Buradada Asasain.[signature][hline]Name:KuardoN
------------------------
DieZ 1-2