Magnesis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Oyunu oldukça uzun bir süreden beri almak istiyordum ve en sonunda aldım.Ancak ilk ay bedava olmasına rağmen ben oyuna girmeye çalışırken benden ücret talep ediliyor. Bu aşamayı geçmem için yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca oyun için kredi kartı kullanmak istemiyorum. Onun yerine game card'ı nasıl elde edebilirim?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 ilk başta herhangi bi kredi kartı felan sıkabilirsin sorun olmaz mesela ilk activate acc de subscriptionı baslatırken billing infoya Kaşar Nuri kredi kartı nosuna 9999 2323 1212 4444 yazsan yeterli yada başka bişey sıkabilirsin ama dogrusunu yazmak daha onemli cunku eger dogrusunu yazmassan 1yıl sonra accn ahcklenirse geri almak istediginde alamassın çünkü acc geri alma işlemlerinde ilk yazdıgın sallama kredi kartı numarasının ilk 4 ve son 4 rakamını sorarlar bu sebeple oraya adını soyadını adres bilgini dogruca yaz kredi kartı numarası hanesinede 4616 6550 4012 3532 gibi gerçek olabilme ihtimali yüksek ama gercek olmıyan bi kredi akrtı numarası yaz yada kendi kredi kartı numaranı yaz ama unutmaki ilk kullandıgın bu kredi kartı numarasından para cekilmez... Bu sebeple özgür davran ama ilk numarayı kaybetme[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 game card olayı tr de pek yaygın değil ama kullananlar var sanıyorum swg official sitesinde yada station.com da detaylı acıklama vardır araştır[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar