Astolath5 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 JandeR_SunStar Peki thorn la yaratıklara kaç dmg veriyorsun sen merak ettim insana 1000-1200 se mouns lara 2000 üstü vermen lazım
Lonely Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Troll king görünce mazi aklıma geldi... Bi keresinde bi troll king'in eslanta bi kapıdan girip 2 guardı boydan boya kestiğini ve diğer kapıdan çıktığını görmüştüm... Sonra o guardları işten kovdular galiba. Geçen gün town a kaçtığımda guardlar kestiydi troll king'i :D[signature][hline]Oğlum sen aşık olmadın, olunca ben sana söylerim (Semra'dan inciler)
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 O da bişimi??? Sehire Snake Quenn cagirmişti arkadasım.Buyun Guard lari kestirdi sonra iceri Lard Orc ve Uruk Blade cagirdi guard olmadı icinde herkesi kesiverdiler nerdeyse :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :( Eski Ultima Online Staff and Developer Knight Online Player
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 He ya baktım geçen gün eslannta herifin biri içeri lard orc sürüsü daldırdı varya yer bir anda toplu mezarlık gibi oldu millet resser resser diye bağırmaya başladı allahtan ben ayıktım da hemen kaçtım :D[signature][hline]THeY WiLL RoLL iN FeaR...
Öne çıkan mesajlar