BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Geçenlerde partide bi türk eleman vardı işte yağmur yağmaya başladı adam dediki "aha bosslar spawn oldu" bende dedimki "nerden anladın?" oda "yağmur yağınca bosslar spawn olur" dedi ----- bu doğrumu? sıkışmı?[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Lentisel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 İlk defa senden duyuyorum, büyük ihtimalle sallamış.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 banada mantıklı gelmedi ama bilmiyorum belki olabilir[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Knixue Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Buda Cape STR istiyor diyen adam olmasın? :D [Bu mesaj Knixue tarafından 08 Ocak 2005 11:37 tarihinde değiştirilmiştir]
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 kim olduğunu bilmiyorum ama kimse duymadıysa sıkmış demekki[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Adam surdan anlamistir Simdi Boss lar 8 saate bir Cıkar Yagmurda Genellikle 8 9 saat arasında yagar Yagmur yagınca adamda ana 8 saat doldu bosslar cıktı Demistir.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 hmm aslında yağmur yağınca gidip kontrol etmek lazım[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Hehe Cıksa ne olcak tek basına kesebilicen sanki :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 yoo direk clana invite atıp tplerim hepsini :P zaten boss kescek olsam mageimle gitceem için[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Clanın adı ne birde Diez demisin? Her Clan Boss kesemezde :D[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Eslanta her clan değil sadce 2-3 tane clan tek başına boss keser... Diez yada yeni serverı bilmiyorum ama areste bile böyle.[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 o zaman sadece bakarım =P[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 En güzeli:D[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 eeth.. sadece bir kac clan kesebilir bosslari tek ba$ina ;)[signature][hline]Kalbim Rapin Nefretim Cezam Şah Ve mat... ! ! !
SteelBB Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Demiştim :P :tebrikz:[signature][hline]Steel Brightblade in inleyen nameleri...
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 ;d bayagi ugra$tik ama.. :p ee tabi rezzerda ba$imizda hazir bekliordu ;d
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 baba gusel item cikhti We Şanslı olmayliyim bana dustu :) Zaten Clana WereCektim aDamla rkalsin senin hakkın dediler :) Bu araDa Opal Earring Dustu :)[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:eL Karus Job : Sorcerer Level:56 Clan: WeRuLeZ
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Jander pvp de ortalama kac vuruyorsun bir assasian yada mage e? Birde paper mage gear neler olmalı.Yuksek lvl paper mage bulduk soralım bari :)
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Dostum Buzkirpisi Ozur dilerim Daha yeni okudum yazidigini oQo Denilen eleman sinirimi bozdu. Dostum Ortalama Bir playere Fire Thorn ile 1000 ila 1200 Dmg Wuruyorum.Ha sana anlatayim Neler gerektigini :) BaBa full Mp biliyon :) Ve uzerindeki Butun Takilar +6 Ve ustu olmali Benim oyle full +7 mp Elindeki StaffDa iyi Damage Weren cinsten ayarlaRSan Senin uzeirne mage olmaS. :) Benim elimdeki Wizard Staff 48 Falme Baba istedigini yaparsin ondan sonra elemanlara :)[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:eL Karus Job : Sorcerer Level:56 Clan: WeRuLeZ
Buzi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Tamam saol :) Q da iyidir,sinire gerek yok ya,relax olun.Hayret burada kavga cıktı ve ben dahıl degılım alalal :D
JandeR_SunStar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 baba insan gibi konusmayi ogrensin gelsin. mesela baba sen bi partyDesin ben gelicem ks yapaCam sen kufur etmeZmisin vede sen onlarin Kim oldugunu ogrenSen mesela HekreS Turkleri Ks ci olaRak taniyor. Sen kolay kolay partine alirmisin.[signature][hline]Name:Jander_SunStar Server: Diez Race:eL Karus Job : Sorcerer Level:56 Clan: WeRuLeZ
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 He Asgaya bugün boss geldi Dragon Tooh diye 3-5 tane salak gz ye çekti...[signature][hline]THeY WiLL RoLL iN FeaR...
rApbOyZ Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Akıllı Adam Alir:D Cünki aLmazsa KS nin Babasını yapar.+ birazda onlar DTS - Apos - Deru kessin demi ? babasının malı deil harpy Biraz mantıklı olun.[signature][hline]Name:KuardoN Server: Ares Race:Male El Karus (OrC) Job:Assasin Level:59 National Point:22500 Clan: TOWN (Pelerinli Clan) Clan National Point:229500 BANNED:( ------------------------ DieZ 1-2 Name:Achillas LvL:51 Job:AsasiaN Clan:RoguE CrackaZ DEAD :(
Euphrates21 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: oQo, 08 Ocak 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Akıllı Adam Alir:D Cünki aLmazsa KS nin Babasını yapar.+ birazda onlar DTS - Apos - Deru kessin demi ? babasının malı deil harpy Biraz mantıklı olun. Yok ya beni almasalar duruma göre Orc Bowman Haunga Warrior gibi spawnları başlarına musallat ediyom genelde :D:D[signature][hline]THeY WiLL RoLL iN FeaR...
Öne çıkan mesajlar