Levent Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Yukarda sabit olarak duran pazar günü draftları adlı topigin pek dikkat cekmedigini dusundugumden artık her hafta yeni topic acıcam o haftaki draft icin. 09-01-2005 tarihli pazar günü olucak yılın ilk draftı icin su anda 1. masa dolmustur, 2. masa icin su anda 2 kiş olup 6 kişi daha cıkarsa bu hafta türkiyede uzun zamandır olmayan 2 masa draft özlemini gidermiş olurucaz :). Katılmak isteyenler bana imzamdaki bilgilerden burdan özel mesajdan ulaşırlarsa sevinirim.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Keşke daha erken haberim olsaydı yazdırırdım adımı 1. masa için neyse... bundan sonra her hafta olan draftlara gelebilirim haberiniz olsun... bi haber veriim dedim de... bu arada ben kesin geliorum bu hafta 2. masa dolar umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 2. masa cıkmıyor ne yazıkki.[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thrall Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 abi 2 masa olmuyomu şimdi?oyuncu eksikliğindenmi,booster yetersizliğindenmi?[signature][hline]"From the ashes of Reito rose a new kami. And thereafter at every battle came Horobi, Death's Wail."-The History of Kamigawa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pestilence Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 adam yetersizliğinden 2. masa çıkmaz diosanız gelen gelsin... belki 8 kişi dolar ben gelcem artık çıkar mı çıkmaz mı görürüz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 adam yetersizliginden cıkmıyor, ama fotinin dedigi gibi bi gidelim hele belkide yeterli adamlar sessiz sedasız gelmiştir gerekliye :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar