Sin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 şimdi reflex 4000 craft 4404 c prowess 0044 şart 24 sp ordan gitmeli, en iyi initiate temp ide o gibi 226 sp kalıyor mls şart mls yi alınca 137sp kalıyor gerisi çok tartışıldı zaten dark light temp i kesinlikle ayrı olmalı... ama ne olursa olsun 4004 healda lazım 89 kalıyor bunla çeşitli kombinasyonlar yapılabilir master healer enchancer destekli oynadım işe yaramaz master wielderda pek saglam değil novice brawlerlı defender enchancer karması bu aralar moda ama oda combat revampdan sonra ezik kalıcak diyolar sizce ne gene en iyisi light jedi için amster enchancer mı? regain concs ve kaçamk için fr3 sebebiyle ama fr3 de dmg reduction var ne düşünüyorsunuz?[signature][hline] Mystry rd ÖNEMLİ ESKİ METALON VE SATİRİS TAYFASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Tek takiliyosan en iyisi m. enhancer[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 işte template; mls, 4004 healer, 4004 power,2000 enhancer, 0001 defender, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 channel force'suz template olur mu ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Olur niye ? çünkü ben bh liktan gelme bir jediyim. Ve öle def mef erkek adami bozar, channel force gibi hayat kurtaran seyler bizi bozar :D bana full offense char lazim, öldüremiyorsan öleceksin o kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 channel force risklidir master enchancerlada oynadım channel force u iyi kullanmak lazım 1 e 1 jedi pvp de cahnnel force anca vercuptiden sonra kullanılmalıdır aksi takdirde arada giden ham lost sırasında kd dizzy ve derwish2 kombosuna karşı ezik kalınıyor.. her iyi jedi bilirki force armor2+ jedi robe+ 1st gen saber fc cost 3 büyüktür channel force dan force u saklamanın en iyi yolu 1st gen saberdır bu sayede 1 e 1 jedi pvp kaybetmessiniz[signature][hline] Mystry rd ÖNEMLİ ESKİ METALON VE SATİRİS TAYFASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Sne alakasız olacak ama sen tiberonu silmedin mi[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2005 alakasız oldu tiberon bi başkasının charıydı sonra bi anlık delilik yanlış yaptım char geri geldimi bilmiyorum acc bende değil csr arkadaşlarıma telefon açtım charın geri gelmesi konusunda her türlü yardımı yapıcaklar acc sahibi başvuruda bulunursa yani mark öle söyledi şu anda yeni bi jedi var elimde ona template düşünüyorum o sebeple tartışma forumu açtım[signature][hline] Mystry aka mördak rd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar